4 x Palvelinasiantuntija IT-hallintakeskukseen

Etsitkö haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja toimimaan IT-alan kehityksen terävimmässä kärjessä? Innostutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta ja haluat aina oppia lisää? Academic Work etsii nyt palvelinasiantuntijaa IT-hallintakeskukseen asiakasyritykselleen Cygate Oy:lle Helsinkiin!

Academic Work etsii kokoaikaista palvelinasiantuntijaa IT-hallintakeskukseen asiakasyritykselleen Cygatelle Helsinkiin! Asiakasyrityksemme on Pohjoismaiden johtava turvallisten tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittaja. Cygate on osa TeliaSonera-konsernia, ja cygatelaisia on Suomessa noin 180.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus keskustella vakituisesta jatkosta.

Työnkuva

Korkean käytettävyyden palvelinkeskuksista tuotetuilla palveluilla Cygate varmistaa asiakkaidensa palvelinjärjestelmien toiminnan ja tietoturvallisuuden ja valvoo asiakkaidensa tietojärjestelmiä, verkkoja ja tietoturvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelinasiantuntijana pääasiallinen työtehtäväsi on asiakkaiden akuuttien vikatilanteiden selvittäminen ja ratkaiseminen sekä sähköpostilla että puhelimitse nopeatempoisessa työympäristössä. Toimenkuvaan kuuluu myös jatkuva yhteydenpito eri sidosryhmiin (asiakkaat, operaattorit ja laitevalmistajat) ja tiedon koordinointi heidän suuntaansa. Pääasiallinen työkielesi on suomi ja tulet käyttämään myös englantia työssäsi. Työaikamuoto on vuorotyö ja työ tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin vuoroissa vuorolistan mukaisesti (päivä ja yö). Tämä tarkoittaa pitempiä päiviä, mutta myös enemmän vapaata.

Työtehtäviisi kuuluu:
Asiakkaiden akuuttien vikatilanteiden selvittäminen ja ratkaiseminen suomeksi ja englanniksi
Teknisten asiakkaiden palveleminen sähköpostilla ja puhelimitse
Yhteydenpito sidosryhmiin (asiakkaat, operaattorit ja laitevalmistajat)
Avattujen tikettien läpikäynti sekä niihin liittyvät toimenpiteet ja koordinointi

Etsitkö haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja toimimaan IT-alan kehityksen terävimmässä kärjessä? Innostutko teknisten ongelmien ratkaisemisesta ja haluat aina oppia lisää? Tehtävä tarjoaa lukuisia teknisiä pähkinöitä purtavaksi, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet osaavan ja nuorekkaan tiimin tuella!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutus, esimerkiksi datanomi/IT-insinööri. Myös harrastuneisuuden kautta saatu tekninen ymmärrys katsotaan eduksesi. Sinulla on Windows- ja Linux-järjestelmien perustuntemus koulun, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Tämän lisäksi sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Pidät haasteista, teet töitä luontevasti ryhmässä ja itsenäisesti sekä hallitset tilanteet paineenkin alla. Sinulla on myös halu ja kyky ratkaista ennestään tuntemattomiakin ongelmia.

Etsimällämme henkilöllä on:
Työtehtävään soveltuva koulutustausta
Windows- ja Linux-järjestelmien perustuntemus
Erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on suoritettuja sertifiointeja sekä kursseja (esim. ITIL). Lisäksi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä verkkotekniikoista ja verkkolaitteiden hallinnasta katsotaan eduksi. Myös harrastuneisuuden kautta saatu tekninen osaaminen on sinulle suuri etu.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.4.2015

Työmäärä: Kokoaikainen. Työaikamuoto on vuorotyö ja työ tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin vuoroissa vuorolistan mukaisesti (päivä ja yö).

Kesto: 6 kuukautta, jonka aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta

Paikka: Käpylä, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/4-x-palvelinasiantuntija-it-hallintakeskukseen/14954579

Julkaisupäivämäärä: 18.2.2015

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme Cygate Oy on Pohjoismaiden johtava turvallisten tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittaja. Korkean käytettävyyden palvelinkeskuksista tuotetuilla palveluilla yritys varmistaa asiakkaidensa palvelinjärjestelmien toiminnan ja tietoturvallisuuden. Yrityksen sertifioidut asiantuntijat toteuttavat ja ylläpitävät verkko- ja palvelinkeskusteknologioihin perustuvia ratkaisuja, joissa yhdistyvät Cygaten omat sekä valittujen yhteistyökumppaneidemme ratkaisut ja tuotteet. Cygate valvoo asiakkaidensa tietojärjestelmiä, verkkoja ja tietoturvallisuutta 24 tuntia vuorokaudessa. Yritys luo asiakkaillensa kilpailukykyä ja tuo aitoa lisäarvoa hyödyntämällä uusimpia teknologisia ratkaisuja. Cygaten osaaminen perustuu yli 25 vuoden, eli koko modernin tietoliikenteen mittaiseen kokemukseen.

Cygate on osa TeliaSonera-konsernia, ja cygatelaisia on Suomessa noin 180. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kovaa kasvua joka vuosi tekevä yritys valittiin vuonna 2014 Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Nyt etsimme tulevaisuuden huippuasiantuntijoita Helsingin toimistolle - Oletko sinä osa Cygaten menestystarinaa vuonna 2015?