Etsimme nyt osa- tai kokoaikaista Junior Java-kehittäjää rekrytoitumaan asiakkaallemme Avain Technologies Oy:lle Helsinkiin!

Oletko IT-alan opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut? Kiinnostaako Java-kehittäminen ja asiakasrajapinnassa työskentely? Etsimme nyt oppimishaluista ja innokasta Junior Java-kehittäjää rekrytoitumaan asiakkaallemme Helsinkiin, joko osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Etsimme nyt osa- tai kokoaikaista Junior Java-kehittäjää asiakkaallemme Avain Technologies Oy:lle Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Avain Technologies Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakasprojekteissa, joiden tavoitteena on toimintojen tehokas sähköistäminen. Toteutat erilaisia asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi rahoitus- ja terveydenhuoltoalan asiakkaille. Tehtävässä käytät Avain Technologies Oy:n ohjelmistotuotteita sekä luovaa ongelmanratkaisukykyäsi tärkeimpänä tavoitteenasi asiakkaan vaatimusten täyttäminen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään kasvavassa yrityksessä, osaavien kansainvälisten kollegoiden parissa, mukavassa sekä osaavassa työilmapiirissä. Yrityksen modernit toimitilat sijaitsevat Ruoholahdessa ja pääset työskentelemään tehokkaita ja uusimpia teknologioita käyttäen. Pääset oppimaan muun muassa tulevaisuuden IoT- ja Big Data-teknologioita ja niiden käyttöä asiakasprojekteissa. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä joustavien työaikojen puitteissa. Tulevaisuudessa sinulle voi olla mahdollisuus edetä projektipäällikön, vanhemman asiakasprojektiasiantuntijan tai integraatioasiantuntijan tehtäviin.

VAATIMUKSET

Voit olla ideaalihakijamme, jos olet oppimishaluinen ja ongelmaratkaisutaitoinen sekä omaat IT-alan korkeakoulututkinnon tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta Java-ohjelmoinnista, joko opintojen, harrastuneisuuden tai työn kautta, sekä luontevaa työskentelyä niin Linux- kuin Windows-ympäristössäkin. Sujuvan suomen ja englannin kielen hallitseminen on ehdoton edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä halua kehittää omia taitoja ja toimia osana kansainvälistä tiimiä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Halua ja valmiutta oppia ja kehittyä
  • Kokemusta Java-ohjelmoinnista
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito
  • Halu toimia aidosti kansainvälisessä työympäristössä

Eduksi katsomme myös, jos puhut kiinaa, sinulla on osaamista JavaScript-ohjelmoinnista tai erilaisista integraatioalustoista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen tai osa-aikainen (vähintään 3 pv/vko)

Kesto: Vakituinen, rekrytointi

Paikka: Helsinki, Ruoholahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.7.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-kehittaja-asiakasprojekteihin/14959609

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme Avain Technologies Oy on Suomalainen ohjelmistoyritys, jonka erikoisalaa ovat sähköinen allekirjoitus, älykkäät lomakkeet ja niiden prosessit sekä sähköinen arkistointi. Heidän keskeisiä tuotteitaan ovat X-Digital Signature Suite, X-Web Form Manager ja X-Archive, mitkä ovat laajasti käytössä julkishallinnossa ja terveydenhuollossa niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää: http://www.avaintec.com/.