Fedora 11 ja Firefoxin kirjautumisongelma

Otin hiljakkain F11 käyttöön kun sitä verkon kautta tarjottiin. Ensivaikutelma oli myönteinen, sillä ohjelmat tuntuvat toimivan nopeammin.

Firefoxin kanssa on kirjautumisongelmia. Kun yritän tälle palstalle entisen “vakiosisäänkäynnin” eli osoitteen http://linux.fi/foorumi/index.php?action=unread kautta, saan ilmoituksen, jonka mukaan “Vain rekisteröityneet jäsenet pääsevät tälle alueelle.” ja joudun kirjautumaan joka kerta uudelleen. Ohjelma ei muista tietojani kuten ennen huolimatta siitä, että “Pysy aina kirjautuneena sisälle:” on kruksattuna ja evästeet osoitteista www.linux.fi sekä linux.fi ovat sallittuja.

Enpä ole ongelmaasi törmännyt, koska en halua selaimeni tallentavan käyttäjätunnuksia ja salasanoja, vaan vaivaudun aina kirjautumaan uudelleen.

On nyt myös muistettava, että Fedora - filosofiansa mukaisesti - tarjoaa Firefoxista Beta-versiota (valitettavasti), joten jos tuo on jokin buki, se saattaisi korjautua viralliseen versioon.

Minulla oli sama ongelma Fedora 11 version kanssa. Vaihdoin 10 versioon, jossa on mm. vanhempi FF:n versio. Kirjautumistiedot tallentuvat kuten ennenkin.

Eiköhän FF päivity valmiiseen 3.5 versioon kohtapuoliin Fedorassakin, joten bugi (oletettavasti) poistunee.

Tänään on tullut peilipalvelimille “vakaa” Fx 3.5, kokeilkaa sillä :slight_smile: