IT-asiantuntija lähitukeen Elisa Appelsiinille

Viihdytkö teknisten kysymysten parissa ja asiakastyöstä? Etsimme kokoaikaista lähitukihenkilöä Elisa Appelsiinille. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden IT-tehtävistä kiinnostuneelle kehittää taitojaan viihtyisässä työympäristössä. Työ vaatii aiempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä, myös palvelinpuolen osaamista. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa heti!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista lähitukihenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään asiantuntijana asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suurimmaksi osaksi Elisa Appelsiinin asiakastuen lähitukitehtävissä. Tulet työskentelemään Elisa Appelsiinin asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla. Tehtävä on kokoaikainen, ja sinut perehdytetään tehtävään hyvin. Tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään asiakastyössä sekä kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Elisa Appelsiinin lähituen tehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät myös palvelinpuolen tehtäviä.

Oletko kiinnostunut käyttämään ongelmanratkaisutaitojasi ja samanaikaisesti palvelemaan asiakkaita? Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti osana ammattitaitoista asiakas- ja lähitukitiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on tehnyt asiakas- tai lähitukitehtäviä aiemmin. Sinulla on erinomaiset perustiedot IT tuen työtehtävistä. Lisäksi ymmärrät palvelinpuolen sekä mobiililaitteiden vianselvityksestä. Henkilönä olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, eikä sinulla mene sormi suuhun vaativassakaan tilanteessa. Et pelkää tarttua tehtäviin ja olet työntekijänä oma-aloitteinen. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Aiempaa työkokemusta asiakas- tai lähitukitehtävistä
  • Osaamista palvelinpuolen vianselvityksestä
  • Into oppia uutta ja miettiä vaativampiinkin kysymyksiin ratkaisuja
  • Sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta aloituksesta

Paikka: Helsinki / Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.9.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Elisa Appelsiini on korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja.

Kehitämme myös asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan. Elisa Appelsiinissa uskotaan, että tyytyväisen asiakkaan taustalla on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.

Katariina Kristo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel02@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14993694

HAE TÄÄLTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/it-asiantuntija-lahitukeen-elisa-appelsiinille/14993694