Junior Front End -kehittäjä Consilia Oy:lle Espooseen

Hei sinä kehittymishaluinen Front End -tehtävistä innostunut nuori osaaja! Haluatko tehdä ohjelmistokehitystyötä projektimielessä, pienessä asiantuntevassa tiimissä Espoossa. Omaatko hyvän ymmärryksen JavaScriptistä, HTML:stä ja CSS:stä ja haluat oppia lisää ja kehittyä työn kautta? Haemme nyt Junior Front End -kehittäjää asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle! Jos tunnistat itsesi edellä mainituista, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii Junior Front End -kehittäjää asiakasyrityksellemme Consilia Oy:lle Espooseen! Työhön etsitään osa-aikaista tekijää.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tulet työskentelemään osana Consilia Oy:n kehitysprojektia, jossa he muuttavat heidän yhdistysohjelmansa Membran käyttöliittymän Flex-pohjaisesta HTML-pohjaiseen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle talentille päästä kehittymään osana asiantuntevaa tiimiä, jossa kannustetaan uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään pienessä talossa ja oppimaan monipuolisesti front end -kehityksestä ja liiketoiminnasta. Tässä roolissa asiakasyrityksemme tarjoaa tilaisuuden joustoon työaikojen puolesta esimerkiksi opintojen suorittamisessa loppuun. Tämän lisäksi Consilia tarjoaa myös mahdollisuuden matkustaa välillä Ahvenanmaalle ja tehdä sieltä töitä käsin mikäli tämä kiinnostaa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hae tätä paikkaa, jos olet koodiympäristössä kuin kotonasi, hallitset koodin tuottamisen ja pystyt sisäistämään helposti eri järjestelmien toimintalogiikkaa. Voit olla vastavalmistunut tai opintojen loppupuolella oleva henkilö, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista front end -kehittämistehtävistä mielellään työn tai harrastuneisuuden kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä, vaan ennen kaikkea painotamme motivaatiota ja uteliaisuutta uusien asioiden oppimiselle.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Osaamista seuraavista teknologioista: JavaScript, Html, CSS
  • Halu kehittyä ja itseohjautuva asenne
  • Kyky työskennellä osana tiimiä
  • Sujuva suomen kieli tai ruotsin kieli
    Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme osaamista MySQL:stä ja PHP:stä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/annons/junior-front-end-kehittaja-consilia-oylle-espooseen/15004080

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 3 päivää viikossa

Kesto: 13.12.2018 saakka, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Consilia on ahvenanmaalainen IT-yritys, joka toimittaa eri liiketoiminnan aloille räätälöityjä ratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmien saralla, ja joka kehittää omia tuotteitaan pankkialalle ja yhdistystoimintaan. Yritys on vuodesta 1997 asti nauttinut suurta luottamusta Ahvenanmaan markkinoilla, ja vuodesta 2010 asti he ovat olleet edustettuina myös mantereella. Consilian osaaminen ja kokemus painottuvat vahvasti neljään toiminta-alueeseen: toiminnanohjausjärjestelmät; pankki ja turvallisuus; e-palvelut; sekä tunnistaminen ja jäsenrekisteri.