Mikä Firefox Ubuntulle

Taas alkoi tökkiä, tai sitten sählään ihan turhaan. Vanhaan koneeseeni ajettiin sisään Linuxin Ubuntu. Ensin Firefox 3.3 Beta 5 toimi ihan hyvin, mutta kun se on naimisissa ;D Googlen kanssa, niin jotain on taas pielessä. En kyllä halua tota Googlea enää käyttää. Mitä muuta selainta voisin käyttää? Olisko esim. Firefoxista 3.0.1. tar.bz2 versio parempi? Latasin sen Firefoxin sivulta ja siinä oli suositus Linuxille ja nyt se on työpöydällä. Miten sen saa toimimaan? Siis ensin lisää/poista ->ja sieltä sitten eteenpäin… miten? Pitäis saada se palkkiin kiinnitettyä, mutta kun olen ekaa kertaa tekemisissä Ubuntun kanssa. Tiedossa on miten se XP:ssä toimi…mutta. Totutteluahan tää on mutta Linux tuntuu jotenkin jämäkältä ja Ubuntu selkeältä. Jos nyt joku pienen vinkin kirjottais…

Olen täällä ulkomailla yksin ja täältä en kyllä apua saa. Pitää vissiin alkaa lukemaan noita ohjeita, mutta ensin pitää myös koneen selaimen toimia.

koita poistaa Firefox Ubuntun Lisää tai poista -sovelluksen kautta, ja asenna paketinhallinnasta Firefox, Mozillan paketoima versio ei välttämättä ole paras vaihtoehto Ubuntulle, koska Ubuntulle on omakin paketihallinnassa, paketinhallinnassa on myös aina uusin versio, se asennuspaketti Mozillan sivuilla taas ei ole kovinkaan usein se uusin.