Ohjelmistokehittäjä (PHP)

Onko sinulla kokemusta PHP-ohjelmoinnista ja oletko kiinnostunut työskentelemään rahoitusalan kasvuyrityksessä finanssiteknologian parissa? Pidätkö itsenäisestä työstä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja tuomaan esille uusia ideoita? Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksellemme Helsinkiin, ja mikäli kiinnostuksesi heräsi, kannattaa sinun ehdottomasti jatkaa lukemista!

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen http://candidate.service@academicwork.fi/.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan asiakasyrityksemme ohjelmistoinfran ylläpidosta ja jatkokehityksestä sekä uusien kuluttajapalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta osana ammattitaitoista kehitystiimiämme. Työskentely tapahtuu ketteriä menetelmiä noudattaen pääosin PHP-kielellä ja voit työstää useampiakin projekteja samanaikaisesti. Vaikka työskenteletkin itsenäisesti, on erittäin tärkeää, että pystyt toimimaan myös tiimissä sekä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään kehittyvän ja ajankohtaisen finanssiteknologian avainpaikalla! Pääset työskentelemään monipuolisesti ylläpidon, jatkokehityksen ja uuden luomisen parissa. Tarjoamme kannustavan työympäristön, vastuuta osaamisesi mukaan sekä hyvät työsuhde-edut!

VAATIMUKSET

Olet etsimämme henkilö, jos omaat IT-alan korkeakoulututkinnon ja vähintään vuoden verran työkokemusta PHP-ohjelmoinnista ja tietokannoista. MS SQL-osaamisesi on hyvällä tasolla, ja osaat tehdä vaativampiakin tietokantahakuja ja päivityksiä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja pystyt hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti toimivan priorisointisi ansiosta. Tartut työhösi itsenäisellä otteella ja haluat ottaa vastuuta ohjelmistokehityksestä sekä tuoda pöytään ideoita ja parannusehdotuksia. Nautit uuden oppimisesta ja haluat sekä kehittää että kehittyä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan korkeakoulututkinto
  • Vähintään 1 vuosi työkokemusta PHP-ohjelmoinnista, osaaminen ammatillisella tasolla
  • Kokemusta ja osaamista MS SQL:n parista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Halu oppia ja ottaa vastuuta
  • Kyky työskennellä aikataulutetussa projektityössä

Eduksi katsotaan myös, mikäli hallitset CakePHP Frameworkin. Myös muun muassa LESS-, Bootstrap-, Javascript- ja Drupal -osaaminen nähdään etuna.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.8.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-php/14959714

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on segmentissään johtava kotimainen ja kansainvälistyvä rahoitusalan yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoitusratkaisuja erilaisiin elämän tilanteisiin. Yrityksen arvoja ovat muun muassa vastuullisuus ja luotettavuus sekä asiakkaiden tyytyväisyyden takaaminen.