OpenSuse 11

Vaikka onkin vasta vajaan kk kuluttua julkaisussa tää OpenSuse 11 rc1, niin kyll vaikuttaa todella lupaavalta, jopa KDE 4.0.4 on aivan eri tuntuinen kuin ne yleisessä jaossa olleet versiot. Tässä ei alapalkki sekoile eikä välky, eikä se oo musta kamala.
Ja kun kattoo mitä kaikkea viimesenpäälle uutta tässä versiossa on, niin kyll täytyy virtuaali-hattua nostaa paketoijille ja sovellusten kehittäjille. Vaikka samalla vähän ihmetellen, ett miks ne julkijaossa olevat softien kehitysversiot on niin pal kehnompia? Miks niitä ei tällee viimeistellä? - No tiedänhän minä, mutt kyll ero on melkoinen!
En silti väitä, etteikö tästä rc1:stä virheitä löydy, mutt on tää todella lupaava versio kokeiltavaks finaalia odotellessa :slight_smile:

Asennus on todella nopee ja upee entiseen verrattuna. Nyt se kestää vajaa 20 min. Vautsi!

Jussina voikin hyvin tehdä muutakin kuin ryypätä. Voi vaikkas asennella silloin luvatun finaali-Sussun sen vaki-Sussun levätessä tai ruokaa laittaessa :wink:

http://en.opensuse.org/OpenSUSE_11.0

Kohta jytisee openSUSE:n suunnalta :o

Kyllä minusta myös Fedora 9:n KDE 4.0 on ollut ihan käytettävä, vaikka siinä on virallisen KDE 4.0:n tapaan tarjolla vain se musta Plasma-teema. OpenSUSEn kehittäjäthän ovat tietääkseni siirtäneet aika paljonkin KDE 4.1:n toiminnallisuutta 11.0:n mukana toimitettavaan KDE:iin.

Mutta eipä muuta kuin onnea openSUSEn kehittäjille, toivottavasti sujuu julkaisu ongelmitta.