Youtuben videot ei kulje

Ihan yhtäkkiä lakkasi youtuben toiminnot eli videot ei näy. Kysyi loman jälkeen etä halutaanko uudempi versio firefoxista ja vastasin ei, sen jälkeen ei toimi. Pitäisikö ottaa se toinen versio,miten otan sen käyttöön. Olen ihan amatööri… xubuntu käytössä

Avaa Sovellukset-valikko (tai vastaava, en muista nimeä), ota järjestelmä ja Päivitysten hallinta. Sen pitäisi osata päivittää Firefox tuoreempaan. Jos tämän jälkeen eivät flashit näy niin kysy uudestaan.

Youtube.com vaatii Adoben flash-pluginin toimiakseen. Koskapa et viitsi tarkemmin kertoa jakeluasi (tai jakeluversiotasi), on aivan turha lähteä tarkemmin kertomaan, kuinka jakelusi flash-plugin saadaan toimimaan.

[quote=“juyli, post:3, topic:1125”][quote author=Tuulinen link=topic=1229.msg6519#msg6519 date=1280585093]
Ihan yhtäkkiä lakkasi youtuben toiminnot eli videot ei näy. [/quote]
Youtube.com vaatii Adoben flash-pluginin toimiakseen. Koskapa et viitsi tarkemmin kertoa jakeluasi (tai jakeluversiotasi), on aivan turha lähteä tarkemmin kertomaan, kuinka jakelusi flash-plugin saadaan toimimaan.[/quote]

:wink:

PS. Näkyy Tuulisen vastaus tähän lipsahtaneen omaan ketjuun: http://linux.fi/foorumi/index.php?topic=1232
Voisiko mode yhdistää nämä?

Minulla tulee virheilmoitus istunnon tarkistuksesta, vaikka ymmärtääkseni pitäisi olla moderointioikeudet koko foorumiin. Joku toinenkin mode saa toki kokeilla.