2nd Line Support Espooseen!

Hei sinä ongelmanratkaisusta motivoituva ja asiakaspalveluhenkinen IT-alan osaaja! Onko sinulla alan koulutustausta ja kokemusta IT-tuen tehtävistä esimerkiksi harjoittelun kautta? Etsitkö mahdollisuutta kehittää osaamistasi ohjelmistotuen tehtävissä? Asiakasyrityksemme Samlink etsii nyt kokoaikaista 2nd Line Supportia osaksi osaavaa tiimiään, Espoossa! Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista 2nd Line Supportia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Samlinkillä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä toimit osana Samlinkin osaavaa työasemapalvelutiimiä, joka vastaa yrityksen asiakkaiden ja sisäisen henkilökunnan palvelemisesta haastavammissa ongelmatilanteissa. Työtehtäväsi liittyvät vahvasti Windows10 ja työasemapuolen ongelmatilanteisiin, jotka tulevat tiketteinä 1. tason tuesta.

Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • Ohjelmistoihin ja niiden asennuksiin liittyvät ongelmanselvitystilanteet
  • Työasemakonfiguraatioiden ja käyttöoikeuksien hallinta

Oletko kiinnostunut monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä osana huipputiimiä? Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään alan asiantuntijoiden rinnalla Windows-infran parissa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva IT-alan koulutustausta. Sinulla on aiempaa kokemusta IT-tuen tai järjestelmäylläpidon tehtävistä esimerkiksi harjoittelun parista. Tämän lisäksi sinulla on tuntemusta Windows–käyttöjärjestelmistä. Tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit asiakaspalvelutilanteista. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta
  • Aiempaa kokemusta IT-tuen tai järjestelmäylläpidon tehtävistä esimerkiksi harjoittelusta
  • Tuntemusta Windows -käyttöjärjestelmistä
  • Hyvä ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaito
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme aiemman osaamisen etähallintajärjestelmistä (esim. Dameware).

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, liukuvasti toimistotyöaikoihin

Kesto: 6kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä!: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/2nd-line-support-espooseen/15005878

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme Oy Samlink Ab on suomalainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, jonka ydinosaamista ovat mm. vähittäispankkijärjestelmät sekä analytiikan ja raportoinnin, mobiilipuolen ja rahoitushallinnon palvelut. Samlinkin toimistot sijaitsevat hyvien kulkuyhteysien päässä Espoossa ja Jyväskylässä.