Academic Workin startup Digitalent työllistää IT-alan huiput – etsimme nyt Talent Relations Manageria ydintiimiimme

Digitalent on konsulttiyritys, joka kokoaa IT-alan kokeneet huippukoodarit ja auttaa suomalaisia yrityksiä digitalisaation haasteissa. Etsimme nyt Digitalentille startup -henkistä Talent Relations Manageria. Tehtävässä tulet vastaamaan Suomen kovimpien kehittäjien rekrytoimisesta ja yhdessä toimitusjohtajan kanssa voit jättää kädenjälkesi IT-alan kehitykseen. Pääset hyödyntämään Academic Workin sekä Academyn brändejä, kontakteja ja tukea, mutta sinulla on myös omaa osaamista rekrytoinnin parista. Haluatko osaksi menestystarinaamme? Voimme luvata, että tämä on matka, jossa haluat olla mukana - hae heti!

KUVAUS
Digitalent on Academic Workin tytäryhtiön AWX:n vuonna 2017 Ruotsissa perustema startup, joka saapuu suuren suosion saattelemana Suomeen syksyllä 2018. Ruotsissa työllistämme tällä hetkellä 31 IT-alan huippua, joilla on kaikilla yhteinen visio: visio paikasta, jossa alan asiantuntijat pääsevät kehittämään osaamistaan, luomaan uutta sekä olemaan osana tulevaisuuden kasvua. Digitalentin konsultit toimivat asiantuntijoina asiakkaiden projekteissa sekä auttavat kääntämään asiakkaan tarpeet arvokkaiksi ratkaisuiksi. Tämän lisäksi Digitalent tarjoaa yhteistyössä Academic Workin kanssa asiakkailleen projektiryhmiä, jotka koostuvat Academic Workin tarjoamista junioriosaajista sekä Digitalentin verkostoon kuuluvista erityisasiantuntijoista. Yrityksen tavoitteena on paitsi jakaa sen sisällä olevaa osaamista, myös kehittää sitä jatkuvasti omien projektien kautta. Digitalentin tavoitteena on työllistää neljän vuoden sisään yli 100 konsulttia Ruotsissa sekä laajentaa toimintaa kansainvälisille markkinoille. Kovan kasvun saattelemana Digitalent saapuu Suomeen vastaamaan markkinoiden tarpeisiin.

TYÖTEHTÄVÄT
Lahjakkaiden kehittäjien rekrytointi on Digitalentin menestyksen avaintekijä. Olet tärkeässä osassa yrityksen kasvua ja kehitystä ja tuletkin vastaamaan Suomen kovimpien talenttien rekrytoimisesta kontaktoimalla ja tapaamalla kandidaatteja. Rekrytointi on kuitenkin vain osa vastuualueistasi, tulet tämän lisäksi luomaan ja kehittämään yrityksen sisäisiä prosesseja, vastaamaan sosiaalisesta mediasta sekä verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa. Pääset osallistumaan eri tapahtumiin sekä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Academic Workin työntekijöiden kanssa. Vastuullasi on yhdessä Suomen toimitusjohtajan kanssa kaikki arkipäivän askareista strategiseen suunnitteluun asti. Olet kyseisessä roolissa ensimmäinen ja pääset näin vaikuttamaan työnkuvaasi sekä luonnollisesti myös yrityksen kasvuun.

Työtehtäviisi kuuluu:

IT-osaajien kontaktointi, tapaaminen ja rekrytointi
Sisäisten prosessien luominen ja kehittäminen
Sosiaalisen median ylläpito sekä siihen liittyvien projektien suunnittelu ja toteuttaminen
Sisäisiin palavereihin osallistuminen ja strateginen kehitystyö
Yhteistyö suomalaisten ja ulkomaalaisten kollegoiden kanssa
Startup-maailmaan liittyvät arkipäivän askareet
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme rooliin henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta rekrytoinnin parista. Sinulta löytyy ymmärrystä IT-alan markkinoista Suomessa ja kehittäjiä tavatessasi olet kuin kala vedessä. Olet innokas toteuttamaan startup-maailmaan liittyviä käytännön askareita, mutta hahmotat myös kokonaisuuksia ja sinulla on visio liiketoiminnan kasvattamisesta Suomen markkinoilla. Ennen kaikkea olet oma-aloitteinen, idearikas ja ryhdyt tuumasta toimeen alta aikayksikön. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä niin Digitalent Suomen toimitusjohtajan, kehittäjien kuin Ruotsin kollegoidenkin kanssa, mistä syystä erinomaiset yhteistyötaidot kuuluvat vahvuuksiisi. Tämän lisäksi puhut sujuvasti suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään sopiva korkeakoulutausta
1-2 vuotta kokemusta rekrytoinnin parista
Ymmärrystä IT-alan markkinoista Suomessa
Oma-aloitteinen, idearikas sekä tavoitteellinen asenne työntekoon
Erinomaiset yhteistyötaidot
Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syyskuu 2018

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Yhteyshenkilö: Aleksandra Hartikainen, Consultant Manager

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Hakemaan pääset täältä:
https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/academic-workin-startup-digitalent-tyollistaa-it-alan-huiput-etsimme-nyt-talent-relations-manageria-ydintiimiimme/15007240 Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

INFOA ASIAKKAASTA
Digitalent on vuonna 2017 Tukholmassa perustettu konsulttiyritys, jolla on intohimo digitaaliseen kehitykseen. Digitalent tarjoaa sinulla mahdollisuuden työskennellä ketterässä startup-yrityksessä, jolla on suuren konsernin resurssit takanaan. Digitalent koostuu tällä hetkellä 31 kollegasta Ruotsissa ja kovan kasvun saattelemana yritys rantautuu nyt Suomeen.