Acer ja salaus

Ei linpus päästä sivuille kuten pankkiin tai messengeriin…herjaa ssl salauksista vaikka ne on valittuina ja hävittää kirjainmerkit selaimesta vaikka on vaihdettu uudempaan versioon(firefox 3.5).(vaihdoin takaisin ff 2:een ja kokeilin seamonkeya myös,ei päästä pankin sivuille)
Onko käyttöjärjestelmä hankala vaihtaa xp:hen? ja mistä löytyisi ohje kun tuntuu olevan kokoaja ongelmia linuxin kanssa?

[quote=“heppu, post:1, topic:771”]Ei linpus päästä sivuille kuten pankkiin tai messengeriin…herjaa ssl salauksista vaikka ne on valittuina ja hävittää kirjainmerkit selaimesta vaikka on vaihdettu uudempaan versioon(firefox 3.5).(vaihdoin takaisin ff 2:een ja kokeilin seamonkeya myös,ei päästä pankin sivuille)
Onko käyttöjärjestelmä hankala vaihtaa xp:hen? ja mistä löytyisi ohje kun tuntuu olevan kokoaja ongelmia linuxin kanssa?[/quote]

Moni, mukaanlukien minä kehoittaa vaihtamaan sen Linpus:in UBuntu netbook remixiin, sillä siinä toimii kaikki.


Eero

Moni, mukaanlukien minä kehoittaa vaihtamaan sen Linpus:in UBuntu netbook remixiin, sillä siinä toimii kaikki.


Eero

Juuri näin minäkin tein ja edelleen toimii UNR mainiosti. Xsandrosiin en ollut tyytyväinen. Opettelua oli Ubuntun asennuksessa ja säätämisessä ja levyn osioinnissa. Siitä kaikesta jäi tänne keskusteluun jäljet, joten niitä seuraten homma onnistuu mainiosti. Suosittelen.