Aikataulutusjärjestelmien osaaja Jyväskylään

Oletko kiinnostunut järjestelmäkehityksestä ja käyttänyt aikaisemmin MS Project-ohjelmistoa? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä mielenkiintoisen järjestelmäuudistusprojektin parissa? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista aikataulutusjärjestelmien osaajaa Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana dokumentointiorganisaatiota projektinhallinta- ja aikataulutusjärjestelmien kehitystehtävien parissa. Tällä hetkellä MS Project Server-ohjelmisto tukee parhaiten asiakasyrityksemme operatiivista toimintaa ja projektin tarkoituksena on siirtää muiden järjestelmien toimintoja tähän ohjelmistoon sekä vähentää vanhojen työnohjaustyökalujen sirpaleisuutta. Tehtävään saa perehdytyksen sekä tukea työsuhteen aikana ammattitaitoiselta 6 hengen tiimiltä, mutta tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan kykyä itsenäiseen työhön.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Aikataulutusjärjestelmien uudistaminen sekä rakentaminen
  • Aikataulu- ja projektiseurannan siirtäminen MS Project Server -ympäristöön
  • Muut projektinhallinta- ja teknisen dokumentoinnin tehtävät koulutus- ja osaamistaustasta riippuen

Valittavasta henkilöstä riippuen, tehtävästä voi olla mahdollista siirtyä operatiiviseen kehitys- tai projektinhallintatyöhön työsuhteen jälkeen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen persoona, jolta löytyy tehtävään soveltuva koulutustausta. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta projekteista, teknisestä dokumentoinnista, järjestelmäuudistuksista tai/ja järjestelmäkehittämisestä. Omaat kiitettävät vuorovaikutustaidot ja periksi antamattoman luonteen. Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi osaamista Microsoft Project Server-ohjelmistosta tai muista projektinhallintatyökaluista. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielitaitoa.

Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulta löytyy ohjelmointi- ja/tai tietokantaosaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI/Yliopisto)
  • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta
  • Osaamista MS Project Server-ohjelmistosta tai muista projektinhallintatyökaluista
  • Ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen työnote
  • Hyvä englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syyskuun 2017 aikana
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta
Paikka: Jyväskylä
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 17.8.2017

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/aikataulutusjarjestelmien-osaaja-jyvaskylaan/14992146

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologiateollisuuden yritys, joka kehittää erilaisia teknologian ja automaation ratkaisuja teollisen alan yrityksille. Yritys haluaa panostaa asiakkaidensa palvelemiseen sekä työntekijöidensä sitouttamiseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa.