Algoritmeistä kiinnostunut Jr. Ohjelmistokehittäjä, pilvipalvelut, HKI

Etsimme ohjelmistotekniikan tai muun soveltuvan alan (esimerkiksi sovellettu matematiikka, fysiikka) opintojen loppusuoralla olevaa opiskelijaa, vastavalmistunutta tai jo kokemusta omaavaa henkilöä kasvamaan ohjelmistokehittäjäksi kestävän kehityksen teknologian, pilvipalveluiden ja IoT-alan huippuosaajien asiantuntijaorganisaatiossa. Jos olet kiinnostunut monimutkaisista algoritmeista, omaat jonkin verran kokemusta koodaamisesta ja haluat kasvaa alansa parhaiden joukossa, lue lisää, sillä saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävässä on myös mahdollisuus suorittaa DI-työ tai gradu toimeksiantona yritykselle.

KUVAUS

Academic Work etsii vastavalmistunutta, opintojensa loppusuoralla olevaa tai jo jonkin verran työkokemusta omaavaa Ohjelmistokehittäjää Si-Tecnon SiMap-järjestelmän tuotekehitystiimiin Helsinkiin! Tehtävässä on myös mahdollisuus suorittaa DI-työ tai gradu toimeksiantona yritykselle.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Si-Tecno Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet työskentelemään Si-Tecnon tuotekehitystiimissä. Tehtävän tarkoituksena on antaa sinulle eväät kasvaa täysivaltaiseksi ohjelmistokehittäjäksi suunnittelu-, kehitys- ja lopulta jopa arkkitehtitasolla. Tulet aloittamaan tehtäväsi pilvipalveluiden ylläpidossa. Osaamisesi kasvaessa siirryt ylläpidon kehitystyöhön ja lopulta tulet käyttämään suurimman osan ajastasi muuhun kuin rutiineihin, itse tuotteen kehitykseen ja uusien toimintojen suunnitteluun.

Si-Tecno on kestävän kehityksen teknologian edelläkävijä, joka tarjoaa kyvykkäälle henkilölle mahdollisuuden kehittyä IoT-alan ammattilaiseksi. Si-Tecno tarjoaa näköalapaikan siihen, miten IoT-järjestelmää kehitetään RF-suunnittelusta pilvipalveluihin asti. Tulet toimimaan osana tiivistä, huumorintajuista ja rautaisen ammattitaidon omaavaa tiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on algoritmeista ja pilvipalveluista kiinnostunut ohjelmistotekniikan tai muun soveltuvan alan (esimerkiksi sovellettu matematiikka, fysiikka) loppuvaiheen opiskelija tai jo hieman työkokemusta omaava henkilö. Olet kiinnostunut järjestelmien toiminnasta, hajautetuista pilvipalveluista, algoritmeistä ja IoT:sta sekä omaat koodauskokemusta esim. opintojen, omien projektien tai kesätyön parista. Osaat myös toimia Linux-ympäristössä. Persoonaltasi olet kehitysorientoitunut, hahmotat suurempia kokonaisuuksia sekä sinulla on vahva halu kehittää itseäsi. Lisäksi olet tiimipelaaja ja puhut sujuvasti englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (Huom. mahdollisuus tehdä gradu/DI-työ)
  • Kiinnostus monimutkaisia algoritmeja kohtaan
  • Kokemusta Linux-ympäristössä toimimisesta
  • Koodauskokemusta (esim. Python) opintojen, omien projektien tai työkokemuksen kautta
  • Kyky hahmottaa suurempia kokonaisuuksia sekä halu kehittyä ammattilaisten tiimissä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta webbipohjaisten käyttöliittymien luomisesta, pilvipalveluista, tietoliikenneratkaisuista tai sulautetuista järjestelmistä. Tärkeintä on kuitenkin halusi ja kykysi oppia ammattilaisilta. Si-Tecno pyrkii aina olemaan kilpailijoitaan edellä, joten he haluavat tiimiinsä sinut, joka haluat kehittää itseäsi sekä yrityksen palvelua maailman huipulla.

HAKUPROSESSI:
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
HAE TEHTÄVÄÄN TÄÄLTÄ

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus lopputyölle

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, Munkkiniemi

Palkka: Sopimuksen ja kokemuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Si-Tecno Oy toimii kestävän kehityksen teknologian alalla ja valmistaa, kehittää ja markkinoi kiinteistöjen energiatehokkuutta tehostavaa SiMAP-järjestelmää. Pilvipalvelu on myös olennainen osa järjestelmää mahdollistaen tietojen tallentamisen ja seurannan sekä etähallinnan. SiMAP-ratkaisut perustuvat uuteen ajatteluun ja tekniikkaan, ja Si-Tecno on alansa edelläkävijä markkinoilla, SiMAPin pilvipalveluun on tällä hetkellä liitetty yli 30 000 mittauspistettä.