Aloita ura IT-alalla ja kouluttaudu Academyn intensiivikoulutuksella konsultiksi CGI:lle tai Telialle

Oletko utelias ongelmanratkaisija, innostutko uusista innovaatioista ja haluaisit hypätä digitaalisen muutoksen aallonharjalle kehittämään yritysten toimintatapoja entistä fiksummiksi? Tartu elämäsi tilaisuuteen ja aloita ura IT-alalla Academyn 12 viikon intensiivikurssilla, jonka jälkeen saat vakituisen työpaikan konsulttina Telialla tai CGI:llä. Academy on koulutusinnovaatio, joka kouluttaa motivoituneet osaajat kiihdytetyn oppimisen mallilla uudelle uralle 12 viikossa, aiemmasta taustasta riippumatta. Nyt etsimme IT-alasta ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöitä tammikuussa alkavalle kurssille, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua työmarkkinoilla erittäin halutuksi ServiceNow-teknologian osaajaksi.

TYÖTEHTÄVÄ
Kurssin jälkeen työllistyt IT-konsultiksi digitaalisen transformaation edelläkävijäyritykseen, Telialle tai CGI:lle, ja pääset auttamaan heitä ja heidän asiakkaitaan digitalisaation tuomissa haasteissa sekä prosessien ja palveluiden automatisoinnissa.

Voidaksesi hakea koulutusohjelmaan sinun tulee läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testit, jotka pääset tekemään täältä sekä ilmoituksen lopusta löytyvän linkin kautta. Paikat koulutusohjelmaan täytetään sitä mukaan, kun oikeat henkilöt löytyvät, joten testit kannattaa aloitta jo tänään!

Lue lisää täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/aloita-ura-italalla-ja-kouluttaudu-academyn-intensiivikoulutuksella-konsultiksi-cgille-tai-telialle/15015312.

TYÖTEHTÄVÄT KOULUTUSOHJELMASTA VALMISTUTTUASI

Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään joko CGI:llä tai Telialla ja suunnittelemaan sekä toteuttamaan ServiceNow-teknologiaan pohjautuvia palvelun- ja tiedonhallinnan ratkaisuja. Teknologian ympärille on rakentunut suosittu ja jatkuvasti kehittyvä palvelunhallinnan ekosysteemi, jonka tavoitteena on tehdä yritysten ja heidän työntekijöidensä arjesta helpompaa ja automatisoidumpaa. Nopean kasvun takia ServiceNow-osaamisesta on markkinoilla suuri pula ja teknologian taitajat viedään käsistä.

CGI:llä tulet osallistumaan eri tyyppisiin ServiceNow-asiakasprojekteihin ja mahdollisesti myös CGI:n sisäisiin ServiceNow kehitysprojekteihin. Projekteissa pääset toteuttamaan käyttöönotto- ja kehitystyötä asiakkaille, esimerkiksi konfiguroimaan loppukäyttäjän itsepalveluita, palvelupisteen työprosesseja sekä liityntöjä kolmansien osapuolten järjestelmiin.

Telialla puolestaan pääset työskentelemään osana DevOps-tiimiä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan ServiceNow-toiminnallisuuksia. Osa kurssille valituista henkilöistä tulee työskentelemään lisäksi Service Integration and Management (SIAM) alueen kehitystehtävissä, palveluketjujen integrointien rakentamisessa sekä muissa yritysasiakasratkaisuprojekteissa.

Palaako sinussa halu edistää yritysten digitaalista muutosta? Tartu tähän mahdollisuuteen ja hae mukaan jo tänään!

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Aikaisemman työkokemuksen sijaan keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliisi sekä motivaatioosi. Voidaksesi hakea tehtävään, sinun tuleekin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme, jotka kannattaa tehdä saman tien Academyn sivuilla.

Olet etsimämme henkilö, jos

 • olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla
 • olet utelias oppimaan ja kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä digitalisaation mahdollistamin keinoin
 • sinulla on kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa.
 • haluat sitoutua asiakastyöhön, työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi IT-konsulttina.
 • sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä itseohjautuva työskentelyote
 • Tehtävään edellytetään moitteetonta taustaa ja valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

KÄYTÄNNÖN ASIAT

Aikataulu:

 • Hakuaika koulutusohjelmaan 3.9.-3.11.2018 (huomioithan, että koulutusohjelma saatetaan täyttää jo ennen haun päättymistä)
 • Startti-ilta on maanantaina 3.12.2018, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa kuukauden itsenäinen opiskelu ennen koulutuksen alkua
 • Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 7.1.2019
 • Valmistuminen 29.3.2019
 • Ensimmäisen työpäivä CGI:llä tai Telialla ja vakituisen työsopimuksen alku 1.4.2019

Muuta:

 • Koulutuksen sijainti: Keilaranta 6, 02150 Espoo
 • Työskentelypaikkakunta: Joko Telian toimistolla Vallilassa tai CGI:n asiakkailla pääkaupunkiseudulla
 • Laajuus: Kokoaikainen (koulutus ja työ sen jälkeen)
 • Rekrytointiprosessimme alkaa testeillä, jotka pääset tekemään Academyn sivuilla olevasta linkistä. Läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkin 24 tunnin kuluessa, jolla voit hakea mukaan koulutusohjelmaan.
  Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi.

HUOM! Emme ota sähköpostitse vastaan hakemuksia.
Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut siihen, että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää Henkilötietolaki -sivultamme.

MIKÄ ON ACADEMY?
Koulutamme ja työllistämme motivoituneet, oikeat valmiudet ja tarvittavan kunnianhimon omaavat osaajat uuteen ammattiin niille toimialoille, joilla on todellinen osaamispula. Koulutusohjelmamme on kehitetty yhteistyössä omien alojensa asiantuntijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Academy kuuluu Academic Work -konserniin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus hr- ja rekrytointitoimialasta. Luotamme Academyssä kattavaan rekrytointiprosessiin, joka varmistaa oikeiden henkilöiden valinnan koulutusohjelmiimme niin motivaation kuin kognitiivisten kykyjen osalta. Tämä saa aikaan koulutusympäristön, jossa motivoituneimmilla henkilöillä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa.