Aloitteleva C#-kehittäjä ohjelmistojen tuotekehitykseen

Työnkuvaus:
Etsimme opintojen loppuvaiheessa olevaa tai vastavalmistunutta tulevaisuuden C#-kehittäjää varastonhallintajärjestelmän ja siihen liitettävien keräysjärjestelmien ohjelmistojen tuotekehitykseen. Tulet toimimaan Microsoftin Visual Studio –ympäristössä kehittyen pikkuhiljaa tulevaisuuden ohjelmistoarkkitehdiksi.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista C#-kehittäjää Vantaalle! Mikäli sinulla on opinnot vielä kesken, voidaan työajoista tarvittaessa joustaa. Toimeksi anto on 12 kuukauden määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Fimatic.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet toteuttamaan asiakkaan selainpohjaisia sovelluksia Microsoftin kehitysympäristössä. Fimatic Oy on tuotannon ja logistiikan sekä näihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Varastoratkaisuun on valmis WMS-järjestelmä, ja tehtävänäsi on integroida tähän erilaisia komponentteja, kuten keräysjärjestelmiä. Lisäksi tulet osittain toimimaan asiakasrajapinnassa toteuttaen ratkaisuita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Mikäli sinua kiinnostaa erityisesti visuaalisuus ja käyttöliittymät, niin työkuvaasi voidaan painottaa näiden mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Fimatic WMS-järjestelmää käyttää suuret suomalaiset yritykset kuten HK Ruokatalo, Valio, Paletti ja Lehtipiste.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä innokkaaseen tiimiin kehittämään tuotteita, jotka parantavat asiakkaidemme tuottavuutta. Asiakasyrityksemme on alle 10 hengen organisaatio, mikä mahdollistaa ketterän toiminnan, ja osaamisesi kehittyessä sinun on mahdollista ottaa lisää vastuuta ja kasvaa ohjelmistoarkkitehdiksi. Fimaticin toimisto sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä Vihdintien varressa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tietotekniseltä alalta sekä halu kehittyä ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä osaaminen C#:lla ja hallitset mahdollisesti myös MS SQL Server -tietokannat. Tehtävässä tarvitset suomen kieltä asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä englanninkieltä erityisesti dokumentaatioon. Tämän lisäksi arvostamme hyvää määrittely- ja dokumentointitaitoa sekä palveluhenkinen asennetta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva IT-alan tutkinto (esim. AMK tai DI)
  • C# osaaminen itsenäisellä tasolla
  • tarkka ja huolellinen työskentelyote
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista SQL Serveristä, Visual Studiosta tai WMS-varastonhallintajärjestelmästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakkaalle

Paikka: Vantaa

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.2.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Fimatic Oy on tuotannon ja logistiikan sekä näihin liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen erikoistunut palveluyritys, jolla on asiakkaanaan merkittäviä elintarviketeollisuuden yrityksiä Suomessa. Olemme asiakkaidemme asiantuntija vaativissa tehdasjärjestelmä- sekä varastonohjausjärjestelmäprojekteissa. Toteuttamissamme projekteisssa käytämme markkinajohtajien tehdasjärjestelmäohjelmistoja sekä omia ohjelmistokomponentteja.

Linkki työpaikkailmoitukseen:
https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/aloitteleva-c-kehittaja-ohjelmistojen-tuotekehitykseen/15002252