Android 8.0 ja bluetooth yhteys mysteeri

Olisi tälläinen mysteeri ongelma. Autoradiossa on Android 8.0 ja parivuotta on toiminut obd adapteri bluetooth asetukset moitteetta. Perjantaina yritin lukea kaverin autosta vikakoodeja niin takaisin laitettuani omaan autoon ei yhteys pelannutkaan. (maksetut sovellukset)

Erikoisinta tässä on se että Torque lite sovellus toimii ja rupeaa lukemaan moottori dataa, mutta maksettu torque väittää että sovitin asetukset puuttu kokonaan. Jscan sovellus herjaa samaa.

Perus ohjelmiston mukana tullut bluetooth asetukset “menee” päälle ja löytää ja yhdistää (mutta ei noiden aikaisempien ohjelmien mukaan)

Asetukset ei löydy Bluetooth pair sovelluksilla (kokeiltu kahta saman nimistä. (toinen herjaa bluetooth käyttöön otettaessa permission denied.)

Asennettu terminal ohjelmisto jolla pääsee tutkimaan komento puolta tosin en löydä bluethooth tai bluez viittaavia ohjelmia ollenkaan. Enkä teksti editorilla saa kuin muokattua ja tutkittua tiedostoja uutta ei anna kirjoittaa /etc/bluetooth hakemistoon. (testattu)

Onko jollain vinkkejä millä tuota pulmaa ratkaisisi? Radio buutattu monta kertaa ja pyyhitty kokeeksi verkko asetuksetkin poikkeen.

Asia ratkesi. Tehdas resetti. koko laitteelle.