Androidilla väkevä aloitus

Vaikka kyse lie vasta varauksista, joista kaikki eivät ehken pidä kiinni, niin odotuksiin nähden moninkertainen kuitenkin tuo ennakkotilausten/varausten määrä.

Jokohan Nokiakin joutuu noteeraamaan linux-vaihtoehdon mahdollisuuden, vaikka määrä oliskin vaatimaton Nokian omiin markkinoihin nähden. Tää kun on vasta alku Androidin markkinoinnissa.

Ja osa saattaa olla markkinointipuhetta innostuksen nostamiseksi, mutt mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä luku, tuo 1,5 milj. kuitenkin :slight_smile:

Onhan Nokiakin Linux-puolella hommia tehnyt… Tietystikään eivät varmaan aivan lähiaikoina ole kännykkäpuolella siihen siirtymässä, mutta internet tablettien puolella käyttävät, ja muualla. LWN.netin artikkelin mukaan Nokia oli puolitoista vuotta sitten 11. eniten Linuxin ytimeen koodia kontributoinut, itse arvioisin että Nokian osallistumisen määrä on sittemmin noussut – vastahan uutisoitiin että kontributoivat HSPA-toteutuksen kernel.orgiin.

Tietysti on positiivista että on kilpailua. Erityisen positiivista on se, että isot firmat kehittävät Linuxia kilpaa, joten ainakin Linux-käyttäjät voittavat joka tapauksessa :).