Asiakas- ja lähitukihenkilö, kokoaika, Helsinki

Academic Work etsii kokoaikaista asiakas- ja lähitukihenkilöä Elisa Appelsiinille! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden IT-tehtävistä kiinnostuneelle kehittää taitojaan viihtyisässä työympäristössä.¨

Academic Work etsii kokoaikaista asiakas- ja lähitukihenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään asiantuntijana asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suurimmaksi osaksi Elisa Appelsiinin asiakastuessa. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu lähitukitehtävät asiakkaiden tiloissa ad hoc –tilanteissa tai resurssitarpeen niin vaatiessa. Pääsääntöisesti tulet työssäsi vastaamaan asiakkaiden tukipyyntöihin puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässä on mahdollisuus keskustella työsuhteen jatkumisesta kokoaikaisena.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tukipyyntöihin vastaaminen sekä niiden ratkaiseminen
  • Lähitukitehtävät asiakkailla

Oletko kiinnostunut käyttämään ongelmanratkaisutaitojasi ja samanaikaisesti palvelemaan asiakkaita? Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti osana ammattitaitoista asiakas- ja lähitukitiimiä.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutus tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on perustiedot Windows ympäristön työasemista sekä käyttäjätilien hallinnasta. Sinulle on myös Active Directory ja Exchange tuttuja. Ymmärrät myös palvelinpuolen sekä mobiililaitteiden vianselvityksestä. Henkilönä olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen eikä sinulla mene sormi suuhun vaativassakaan tilanteessa. Et pelkää tarttua tehtäviin ja olet työntekijänä oma-aloitteinen. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus
  • Sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne
  • Halu kehittyä tehtävässään ja into oppia uutta

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 4 kuukautta aloituksesta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.4.2015

Hae:https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakas-ja-lahitukihenkilo-kokoaika-helsinki/14956575

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Elisa Appelsiini Oy on suomalainen IT talo, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia tietotekniikan palveluja. Yrityksen menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon sekä asiakaslähtöiseen toimintaan ja he ovat tehneet erittäin vahvaa kasvua viime vuosina. Elisa Appelsiinissa uskotaan, että tyytyväisen asiakkaan taustalla on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.