Asiakaslähtöinen järjestelmäasiantuntija web-sovellusten pariin!

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ongelmanratkaisutaitosi etsimällä web-pohjaisia ratkaisuja asiakkaille? Osaatko koodata Javalla, olet vahvoilla asiakasrajapinnassa ja motivoidut työstä, kun näet oman kätesi jäljen? Software Point etsii nyt kokoaikaista, koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa innostuneeseen ja nuorekkaaseen työyhteisöönsä Espooseen! Älä odota vaan hae heti - tällaista tilaisuutta et halua missata!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa Espooseen!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Software Pointille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen (esp03@academicwork.fi/).

TYÖTEHTÄVÄ
Software Point etsii nyt Java-ohjelmointia ymmärtävää koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa huolehtien LabVantage LIMS -käyttöönottoprojektien ja asiakastoimeksiantojen sujuvuudesta. LabVantage LIMS -tuotteemme on web-pohjainen, maailman johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmä johon perehdytämme sinut työsuhteen alussa. Teet tärkeää ja merkityksellistä työtä asiakkaillemme, sillä järjestelmällämme on suuri merkitys yritysten päivittäiselle toiminnalle.

Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja vaikuttamaan omaan työhösi. Konsultoit ja etsit asiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit tehdä määrittelyjä ja välillä koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan. Osallistut määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaan kanssa.
Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä Pohjoismaissa, mutta myös maailmalla.

Työskentely tapahtuu sekä asiakkaiden luona, että Softwaren Pointin omalta toimistolta käsin Espoon Tapiolasta. Halutessasi voit myös siirtyä työskentelemään Ruotsin puolelle Lundin toimistoon.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä Javasta ja SQL-tietokannoista sekä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisukykyä. Voit olla jo pidempään kokemusta kerryttänyt tai uran alkuvaiheessa oleva tekijä. Etsimämme henkilö pitää asiakasrajapinnassa työskentelystä ja käyttää sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englannin kieltä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • Intoa toimia asiakasrajapinnassa

  • Osaamista Javasta sekä SQL-tietokannoista

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  • Ongelmanratkaisutaitoa

Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy osaamista Java Scriptistä.

Tarjoamme:

-Nuorekkaan ja innokkaan työyhteisön
-Yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn
-Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja saada oman kätesi jäljen näkyviin
-Mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön
-Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan modernin toimiston, josta löytyy myös sauna ja kuntosali

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!

-Aloitus: mahdollisimman pian
-Työmäärä: kokoaikainen
-Kesto: vakituinen
-Sijainti: Espoo
-Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.11.2018

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaslahtoinen-jarjestelmaasiantuntija-websovellusten-pariin/15017125

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen esp03@academicwork.fi/. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää
osoitteessa http://www.academicwork.fi/.

Muuta tietoa
Software Point on Pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistojamme käytetään yli 500 teollisuus- ja tutkimus- sekä sairaalalaboratoriossa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, muut toimipisteemme ovat Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Olemme vakavarainen ja kannattava noin 100 hengen asiantuntijaorganisaatio ja osa kansainvälistä LabVantage -konsernia.