Asiakaspalveluhenkinen järjestelmäasiantuntija IT –tukeen

Oletko kiinnostunut Service Desk- työskentelystä sekä asiakkaiden kanssa toimimisesta? Tämä työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä mukaan monipuolisten ongelmanratkaisutehtävien pariin IT-tukihenkilönä!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Sofor Oy:ssä.

TYÖNKUVA

Toimenkuvaasi kuuluu ratkaista asiakasyrityksistä tulleita tukipyyntöjä joko sähköpostitse, puhelimitse tai etäyhteydellä. Myös asiakkailla käyntejä tulee noin kerran viikossa. Olet osana Service Desk tiimiä ja sen toiminnan kehitystä. Yleisiä työtehtäviä saattavat olla esimerkiksi työasema- asennukset ja tilaukset, tietokoneiden vaihdot, laitehallintaa sekä tietoverkkojen tietoliikenteen asennusta ja hoitoa. Työpäivät rakentuvat tukipyyntöjen ja selvitettävien asioiden määrästä, joten tulevalta työntekijältä toivotaan välillä joustoa työajoissa.

Työtehtäviäsi ovat:

 • Asiakasympäristöjen tukityöt
 • Asiakasympäristöjen palveluiden käyttöönotto
 • Osallistuminen Service Desk -tiimin toiminnan kehittämiseen
 • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja kasvotusten

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa järjestelmähallinnan ja tietoliikenteen ekspertiksi, mukavia ja osaavia työkavereita unohtamatta!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on työhön sopiva koulutus, esimerkiksi AMK -insinööri tai IT-tradenomi, sekä halu tehdä töitä asiakasrajapinnassa. Ratkaisukeskeisyys ja ongelmanratkaisukyky ovat valtteja tässä tehtävässä. Henkilö tulee myös raportoimaan suomeksi ja englanniksi, joten sujuva englannin ja suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on tärkeää. Työ on myös liikkuvaa, joten ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Hakemallamme henkilöllä on:

 • Tietotekniikka-alan koulutus
 • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
 • Itsenäistä sekä oma-aloitteista otetta työhön
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo kokemusta asiakasympäristöjen järjestelmähallinnasta tai esimerkiksi asiakaspalvelutyöstä.

Lisäeduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy jotain seuraavista:

 • Cisco CCNA opintoja
 • Kokemusta Service Desk työstä ja ITIL prosesseista
 • Alan sertifiointeja

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti sopivan hakijan löydyttyä

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 30.6.2015 saakka, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.01.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/asiakaspalveluhenkinen-jarjestelmaasiantuntija-it-tukeen/14953830

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme Heidi Hyysalolle osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS
Sofor Oy tuottaa mm. sovellus- ja käyttötukipalveluita asiakasympäristöihin. Tukipalveluissa käytetään ajan mukaisia hallintajärjestelmiä ja ITIL-prosessimallia.
Etsimme nyt reipashenkiseen tiimimme kahta järjestelmäasiantuntijaa Windows- ja Linux-järjestelmien sekä tietoliikenneympäristöjen ylläpitoon.
Etsimämme henkilö on ongelmanratkaisukykyinen, aktiivinen oppia, jolle asiakastyytyväisyys on tärkeää.