Asiakaspalveluhenkinen Service Desk –osaaja osa-aikaiseen tehtävään!

Oletko IT- tai kaupallisen alan opiskelija ja etsit osa-aikaista työtehtävää opintojesi ohelle? Onko sinulla hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas asenne työn tekoon? Academic Work etsii nyt Service Desk–osaajaa osaksi Samlinkin huipputiimiä! Tehtävä ei edellytä aiempaa IT-alan kokemusta ¬¬ – tärkeintä on reipas asenne! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskentelyyn ilta-aikaan ja se sopii erinomaisesti opintojen ohelle. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Service Desk -osaajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Oy Samlink Ab.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana yrityksen teknisen tuen tiimiä, joka avustaa niin asiakkaita kuin sisäisiä työntekijöitä erilaisissa teknisissä ongelmissa. Pääsääntöisenä tehtävänäsi on kirjata puhelimitse ja tikettinä saapuvat pyynnöt sisäiseen järjestelmään. Tämän lisäksi avustat yksinkertaisemmissa teknisissä ongelmissa kuten esimerkiksi salasanan avauksissa. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työskentely tulee tapahtumaan Samlinkin toimistolla Espoossa, mutta etätyöskentely saattaa myös olla mahdollista järjestää perehdytyksen jälkeen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta joustavassa osa-aikaisessa tehtävässä, joka sopii erinomaisesti opintojen ohelle. Työvuorot sijoittuvat ilta-aikaan klo 17-21 ja työmäärä on myös mahdollista jakaa kahden henkilön kesken, jolloin töitä olisi 2-3 päivää viikossa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on IT- tai kaupallisen alan korkeakouluopiskelija. Sinulla on sujuvat IT-taidot ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta tai esimerkiksi kesätöistä help desk -tehtävistä. Aikaisempaa työkokemustakin tärkeämpää on kuitenkin persoonasi - tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Omaat positiivisen ja reippaan asenteen työtä kohtaan ja tämän lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia kommunikaatiotaitoja niin englanniksi kuin suomeksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT- tai kaupallisen alan korkeakouluopintoja
  • Sujuvat IT-taidot ja hyvä ongelmanratkaisukyky
  • Positiivinen ja reipas asenne
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaspalveluhenkinen-service-desk-osaaja-osa-aikaiseen-tehtavaan/15008238

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, 20 tuntia/viikko, klo 17-21. Työmäärä on myös mahdollista jakaa kahden henkilön kesken.

Kesto: 31.12.2018 asti.

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme Oy Samlink Ab on oman alansa moniosaaja; haastavien tietojärjestelmien ratkaisu- ja palvelutoimittaja ja taloushallinnon ammattilainen. He mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Edelläkävijöiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi.