Asiakastuki energia-alalle

Haemme kahta asiakaspalvelusta kiinnostunutta henkilöä energia-alan projektiin. Työssäsi vastaat ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja firmware tuotteen päivityksestä. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan mielenkiintoiseen toimialaan ja olla osana merkityksellistä projektia!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista asiakastukea Jyskään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Landis+Gyrille.

Työtehtävä

Valitut henkilöt tulevat asiakastuen tiimiin tehtävänään osallistua firmware päivitysprojektiin. Tehtäviin kuuluu ongelmanratkaisua, vikatilanteiden hoitamista ja raportointia sekä ohjelmistopäivitysten suorittamista. Tehtävään tulet saamaan kattavan perehdytyksen. Projekti edellyttää tarkkaa ja huolellista työotetta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa merkittävän projektin parissa.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kiinnostusta teknisiin asioihin. Tämän lisäksi sinulla on asiakastuki tai helpdesk taustaa. Työskentelytapasi on huolellinen ja järjestelmällinen.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Mielellään tekninen koulutustausta (esimerkiksi datanomi)
  • Helpdeskistä tai asiakastuesta kokemusta

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Ensi vuoden alussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 7 kuukautta

Paikka: Jyväskylä, Jyskä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.11.18

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakastuki-energiaalalle/15017521

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Landis + Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 120 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.