Asiakastyössä viihtyvä Jr. UI-developer

Oletko opintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut käyttöliittymäkehittäjä? Haluaisitko päästä näyttämään kyntesi start-up –henkisessä kasvuyrityksessä? Tämä tehtävä tarjoaa sinulle vastuullisen roolin BI-työkalujen ja analytiikan kehittämishankkeissa mahtavien työkavereiden kanssa. Oletko kiinnostunut projektiluontoisista töistä asiakasrajapinnassa? Jatka lukemista ja hae tehtävää vielä tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior UI-developeria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Yritykseen eCraft Referre Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet kehittämään ratkaisuita itsenäisesti niin front-end–teknologioilla. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti HTML/CSS- ja JavaScript-teknologioiden parissa ideoiden ja toteuttaen BI-raportoinnin käyttöliittymiä. Pääset luomaan UI-ratkaisuja BI-raportointityökaluihin ja analytiikkaan liittyen sekä haastamaan osaamistasi asiakasrajapinnassa. Tehtävä tulee sisältämään konsultatiivista työtä asiakasrajapinnassa. Olet käyttöliittymien asiantuntija ja luot asiakkaille parhaat ratkaisut ymmärtäen heidän tarpeensa.

Tehtävä sopii sinulle, joka viihdyt asiakastyössä ja ratkaiset ongelmia luovasti. Jos tulevaisuuden haaveissa siintää konsultin tehtävät, on tämä paikka juuri sinulle! Tehtävä nimittäin tarjoaa mahdollisuuden ottaa aidosti vastuuta työstäsi, sillä yrityksen menestystä kasvatetaan kunkin työntekijän vahvuuksien mukaan. Projektien koko ja kesto vaihtelevat, ja pääset itse vaikuttamaan sisältöön omien kiinnostustesi pohjalta.

Asiakkaamme työllistää 27 ammattilaista ja heillä on kova kasvu päällä. Start-up henkisessä ympäristössä on erittäin hyvä tiimihenki, jota ylläpidetään monenlaisilla yhteisillä aktiviteeteilla. Heillä on myös matala byrokratia, jolloin jokaisella on aito mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tekemiseen. Esimerkkinä mielenkiintoisista toteutuksista voit katsoa kehittäjien open source – portaali Qlick Branchista, jossa ideoidaan uusia liiketoimintaratkaisuita.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti kehittäjälle, jolla on jo osaamista front-end puolen teknologioista sekä paloa oppia lisää! Emme vaadi aiempaa työkokemusta ko. teknologioista, sillä voit osoittaa osaamistasi myös omilla projekteillasi. Ideaalihakijamme on ratkaisuhakuinen ja asiakasorientoitunut tulevaisuuden UI-kehittäjä. Etsimällämme henkilöllä on tietotekninen ja/tai relevantti kaupallinen korkeakoulutausta sekä sujuva suomenkielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

-IT-alan ja/tai kaupallisen alan korkeakoulutus
-Osaamista Javascript, HTML5 ja CSS - teknologioista
-Kyky itsenäiseen työskentelyyn
-Ratkaisukeskeinen ote ja kyky toteuttaa omia ideoitaan
-Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakastyossa-viihtyva-jr-ui-developer/14976717

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

eCraft Referre Oy auttaa asiakkaitaan tekemään parempaa liiketoimintaa. He tarjoavat liikkeenjohdon konsultointipalveluita sekä työkaluja, joista tunnetuin on Qlik. Yritys kasvaa nopeaa vauhtia, ja työllistää tällä hetkellä 27 henkilöä. Kasvu viime vuosien aikana on ollut huimaa. Hyvää tiimihenkeä ylläpidetään esimerkiksi erilaisten tiimipäivien ja aktiviteettien avulla.