ASM '08 tempaus

http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=17462.0;topicseen

Tänäkin vuonna Ubuntu Suomi on järjestämässä tempausta Assembly Summeriin, ja tänä vuonna suunnittelu aloitettiin jo näin huhtikuussa, muutkin suomalaiset tahot ja käyttäjäyhteisöt ovat tervetulleita mukaan, itse aion osallistua PCLinuxOS Suomen nimissä.

ja muistutus tännekin, mukana olijoiden ilmoittautumiset olisi hyvä aloittaa ajoissa, ettei homma mene sähellykseksi sitten heinäkuussa.

Aika kuluu nopeasti, ja pian on jo kesäkuu, siitä vähän ajan päästä ollaan jo heinäkuussa, ja silloin pitäisi jo kokonaiskuvan olla kasassa, ei suotta aiheuteta Assemblyn järjestäjille harmaita hiuksia jättämällä viime tinkaan.

edit: tällä säästyvät minunkin hermoni, moni ubuntu-fi.orgissa varmaan allekirjoittaa, että en ole mieluisaa juttuseuraa ärsyyntyneenä :wink:

Laitetaan nyt vielä myös suora linkki organisointisivulle, jonne myös ilmoittautumiset päivystäjiksi otetaan vastaan:

http://wiki.ubuntu-fi.org/Assembly

Myös jos joku haluaisi ottaa yhteyttä sponsoreihin (ainakin samat kuin viime vuonna) oheiskrääsän osalta, tai pitää yhteyksiä eri suuntiin muuten niin olisi tervetullutta.

Tuota http://www.ubuntu-fi.org/assyt/ -sivua voisi ehkä hieman päivittää ja siivota nuo 2007-tiedot ja ‘ensi vuonna’ siitä pois…

r

Päivitelty lisää.

Olisin alustavasti kyllä kiinnostunut tulemaan mukaan porukkaan mutta mikä on deadline ilmoittautumisille - en vielä tiedä ko. viikonlopun aikataulua. Eli saako lippuja tyyliin vielä portilta jotta pääsee sisään?

r

Lippuja saa kyllä varmasti ihan portilta, nää käynnissä olevat lippumyynnit ovat oleellisia vain jos haluaa tietokonepaikan itse areenalta tms.

vielä ehtii mukaan jos pitää kiirettä, väkeä on ilmoittautunut noin 12.

Tapahtumasta tuli Ubuntu Suomen blogiin pieni juttu kiinnostuneille:

http://blog.ubuntu-fi.org/2008/tunnelmia-assemblyjen-linux-pisteelta/