Asp.net-kehittäjä verkkopankkiprojektiin

Etsimme ASP.NET-kehittäjää luomaan- ja kehittämään uutta kuluttajatuotetta pankkisektorille. Mikäli sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksen parista, ASP.NET-kehityksestä, JavaScriptistä ja MS SQL sekä IIS -paveluista hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden löytyessä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ASP.NET-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet työllistymään asiakasyrityksemme kautta, heidän asiakkaansa tuotekehitykseen liittyvässä projektissa. Tehtävässä tulet toimimaan ohjelmistokehittäjänä pankkisektorilla verkkopankin kehitystyön tehtävissä. Pääset luomaan uutta kuluttajatuotetta osana tiivistä tiimiä käyttäen monipuolisesti eri teknologioita ja menetelmiä.

Projektissa käytettäviä teknologioita: MS ASP.NET, JavaScript (Angular), MS SQL, IIS

Asiakasyrityksellä on mahdollisesti tarjottavana jatkossakin vastaavanlaisia projekteja osaavalle ja motivoituneelle työntekijälle.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallemme on kertynyt työkokemusta muutaman vuoden ajalta, ohjelmistokehityksen parista. Harrastuneisuus koodaamista kohtaan ja erinomainen koodikielten osaaminen käy relevantin työkokemuksen korvaajana. Olet käyttänyt työssäsi tai vapaa-ajalla MS ASP.NET MVC, JavaScript (Angular), MS SQL, IIS teknologioita. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta toimit erinomaisesti myös tiimissä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Työkokemusta ohjelmistokehityksestä muutaman vuoden ajalta
Kokemusta MS ASP.NET MVC, JavaScript (Angular), MS SQL, IIS teknologioista
Oma-aloitteinen ja itsenäinen työnote
Hyvät tiimityöskentelytaidot
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5h/viikko

Kesto: Määräaikainen 31.12.2017 asti, jatkosta mahdollisuus keskustella

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.8.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on IT-konsulttiyritys, joka tekee erilaisia projekteja alihankintana sekä yksityis- että julkissektorilla.

Vastaavanlaisia projekteja osaavalle ja motivoituneelle työntekijälle on mahdollisesti tarjottavana myös määräaikaisen jakson jälkeen.

Hae työpaikkaa:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/aspnet-kehittaja-verkkopankkiprojektiin/14991797