Back End- devaaja web-kehitystiimiin (Java EE)

Oletko jo kokemusta omaava Web devaaja, joka haluaa kehittää itseään myös jatkossa? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä, mutta haluat toimia myös osaavassa tiimissä? Jos olet aktiivinen ja tiimihenkinen osaaja ja tunnistit itsesi edellisistä kysymyksistä, saatamme etsiä tehtävään juuri sinua!

Academic Work etsii asiakasyritykselleen kokoaikaista Back End-devaajaa Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi
TYÖNKUVA

Tässä työtehtävässä keskityt asiakasyrityksen tuotteiden käytettävyyteen ja hyvään asiakaskokemukseen web-kehitystiimissä. Toimit asiakasprojekteissa, jossa painopiste on backendissä, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työtehtäviä on mahdollista laajentaa Full Stack-tehtäviin. Tulet ottamaan näkyvän roolin noin 10 hengen tiimissä osaamistasi muille jakaen. Kehitystiimiin kuuluu osaajia järjestelmäkehityksen eri alueilta määrittelystä testaukseen ja käyttöönottoon asti. Avainsanat: Java EE, AngularJS, Freemarker, JavaScript, CSS3, Spring, Linux, UI, Bootstrap, Normalize.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaassa yrityksessä, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Pääset vaikuttamaan oman työsi lopputulokseen ja yrityksen tuotteiden kehitykseen matalassa organisaatiossa, jossa arvostetaan myös työntekijän omaa vapaa-aikaa ja perhe-elämää.

Oletko jo kokemusta omaava Web devaaja, joka haluaa kehittää itseään myös jatkossa? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä, mutta haluat toimia myös osaavassa tiimissä? Jos olet aktiivinen ja tiimihenkinen osaaja ja tunnistit itsesi edellisistä kysymyksistä, saatamme etsiä tehtävään juuri sinua!

VAATIMUKSET

Hae tätä paikkaa jos Java EE on sinulla jo hallussa työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta ja viihdyt parhaiten osaavassa ja itseohjautuvassa kehitystiimissä. Odotamme, että olet jatkuvasti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi ja yrityksen tuotteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kieltä ja erittäin hyvää englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Noin 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä (Java EE)
  • Erinomainen suomen kielen osaaminen
  • Hyvät yhteistyötaidot ja aktiivinen työote
  • Halu toimia itsenäisesti ja tuoda omia ideoita esille
  • Katsomme eduksi Full Stack-devaajan kokemuksen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.9.

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/back-end-devaaja-web-kehitystiimiin-java-ee/14960989

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi. http://www.academicwork.fi/.

YRITYSKUVAUS
Asiakasyrityksemme on yksi johtavista yritysjohdon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluja tuottavista yhtiöistä.