Back-end Developer Someturvalle

Someturva tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa tapahtuneeseen kiusaamiseen, häirintään ja uhkailuun. Nyt he ovat laajentamassa tiimiään mm. JavaScript-taitoisella Backend Developerilla. Onko sinulla hallussa NodeJS ja sinulla on kertynyt jo pari vuotta työkokemusta? Saatat olla etsimämme henkilö!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Backend Developeria Helsinkiin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on loistava mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myös suoraan Someturvalle.

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Someturva.

TYÖTEHTÄVÄ

Backend Developerina olet yksi ensimmäisistä firman sisäisen teknologiatiimin jäsenistä.

Saat vastuullesi Someturvan taustapalveluiden kehittämisen ja ylläpidon, mikä tukee sisäisten järjestelmien sekä kehitteillä olevan mobiiliapplikaation toimintaa. Työssäsi pääset mm. suunnittelemaan palveluiden arkkitehtuuria ja integraatioita ulkoisiin palveluihin. Olennainen osa työtäsi on huolehtia järjestelmän skaalautuvuudesta, tietokantasuunnittelusta sekä tietoturvan implementoinnista. Tehtävässä työskentelet yhdessä ulkoisten konsulttien, CTO:n ja muiden tiimiläisten kanssa.

Ilmainen Someturva -palvelu tarjoaa kaikille mahdollisuuden hakea juridisen arvion ja ohjeita sosiaalisessa mediassa kohtaamaansa loukkaavaan tilanteeseen. Palvelu hyödyntää tekoälyä jäsentämään tapahtunutta sekä tunnistamaan tilanteen juridisesta näkökulmasta. Lisäksi palvelu tarjoaa työkalun riitatilanteen käsittelyyn.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

​Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta ja muutama vuosi relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksen parista. Teknologiapuolella sinulla on vahvat taidot JavaScriptillä (erityisesti NodeJS) sekä kokemusta pilvialustoilla toimimisesta (erityisesti AWS). Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään ymmärrystä relaatiotietokannoista ja NoSQL-tietokannoista. Persoonan puolesta haemme startup-henkistä kehittäjää, jolla on intohimoa ja rohkeutta kokeilla uusia asioita ja viedä Someturvaa eteenpäin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva opintotausta
  • noin 2-3 vuotta työkokemusta
  • vahvat taidot NodeJS:llä & JavaScriptilla
  • ymmärrystä relaatio- ja NoSQL-tietokannoista

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on muuta teknistä osaamista esimerkiksi Javasta, Scalasta, AWS:stä tai ylipäätään mikroarkkitehtuurista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen on tarkoitus rekrytoitua asiakkaalle

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 03.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/backend-developer-someturvalle/15014371.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

Someturva on Helsingin yliopiston alumnien vuonna 2017 perustama oikeuspalvelu, joka tarjoaa apua kaikenikäisille somen käyttäjille. Tutkimukseen sekä ammatilliseen kokemukseen perustuen Someturva on arvioinut jopa 500.000 suomalaisen 13-29 vuotiaan tulleen loukatuksi somessa jollain tavoin. Merkittävässä osassa näistä tapauksista, kyseessä on saattanut olla rikos, johon loukattu ei ole saanut tarvitsemaansa apua.

Hae työpaikkaa!