Backend-kehittäjä riskienhallintapalveluun, Tampere

Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien kehitysprojektien parissa rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä? Jos sinulla on IT- alan korkeakoulututkinnon, intohimoa ohjelmistosuunnitteluun- ja kehittämiseen sekä oma-aloitteisen asenteen työntekoon, jatka lukemista ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Backend-kehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan riskienhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritykseen Granite Partners Oy:lle. Me Academic Workilla vastaamme tästä rekrytoinnista, joten kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää meille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Graniten tiimiä, joka julkaisee vuosittain 3-4 uutta versiota Graniten pilvipalvelusta. Granite on parhaillaan julkaisemassa merkittävää UI/UX-uudistusta, joten pääsetkin toteuttamaan rajapintoja ja uusia ominaisuuksia moderniin palveluun. Granitella käytettävään stackiin sisältyvät Laravel, Lumen, React, Javascript, PHP, SQL, jQuery, HTML5 ja Bootstrap.

Granitella tuotekehitystä tehdään pitkällä tähtäimellä oman palvelun parissa ja tässä roolissa pääsetkin kasvamaan ja kehittämään omaa substanssiosaamistasi. Granite Partners Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä alati kasvavan ja kehittyvän organisaation kelkkaan, jossa pääset haastamaan itseäsi osana pientä, mutta dynaamista, tekemisen meiningillä eteenpäin suuntaavaa työporukkaa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT – alan korkeakoulututkinto sekä opintojen ja mieluiten töiden puolesta osaamista jostain seuraavasta teknologiasta; Javascript, Python, Java, C# tai C++. Sinulla on lisäksi opintojen puolesta käsitys PHP-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet kiinnostunut web-teknologioista ja haluat hyödyntää kaikkia tiimissä käytettäviä teknologioita.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
- Ohjelmointi osaamista (Javascript, Python, Java, C#, C++ tai PHP)
- SQL-tietokantaosaamista
- Hyvät vuorovaikutustaidot
- Halua oppia ja kehittyä ohjelmistokehityksen parissa

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Vakituinen
Paikka: Toimitilat Tampereen ydinkeskustassa ja lisäksi etätyömahdollisuus
Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.8.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Granite on vuonna 2005 perustettu riskienhallinnan, tietoturvallisuuden ja työturvallisuuden palveluja kehittävä ohjelmistoyritys. Graniten vahvimpia asiakasryhmiä ovat valtionhallinto ja julkishallinto, finanssiala, valmistava- ja prosessiteollisuus, korkea teknologia, sosiaali- ja terveydenhuolto sekä energia-ala. Graniten palveluilla on jo yli 100.000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa.