BI - konsultti Helsinkiin, Tampereelle tai Lahteen!

Omaatko aiempaa käyttökokemusta Qlikviewsta tai MS Power BI:sta ja haluat työskennellä asiakasrajapinnassa konsultatiivisissa tehtävissä mielenkiintoisten projektien ja ylläpitotehtävien parissa? Academic Work etsii BI-konsulttia asiakasyritykselleen CGI Suomi Oy:lle työskentelemään joko Helsinkiin, Tampereelle tai Lahteen. Mikäli nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa globaalien projektien parissa suuressa ja kansainvälisessä IT-talossa, hae tätä tehtävää jo tänään!

Academic Work etsii kokoaikaista BI-konsulttia Helsinkiin, Tampereelle tai Lahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan CGI Suomi Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään BI-konsulttina, toimien vahvasti asiakasrajapinnassa kansainvälisten projektien parissa. Työssäsi tulet konsultoimaan niin julkisen sektorin tahoja kuin yksityisen puolen yrityksiä erilaisissa projekteissa ja ylläpitotehtävissä liittyen Business Intelligence - järjestelmiin.
Kokemuksestasi riippuen tulet työskentelemään joko Qlikview- tai MS Power BI – tiimissä n. 80 hengen organisaatiossa. Tässä työssä pääset työskentelemään yhdessä tiiviin tiimin kanssa sekä toimimaan myös itsenäisesti konsultatiivisessa asiakastyössä. Tulet saamaan työhösi kattavan koulutuksen ja sertifioinnin, koko tiimin opastusta ja tukea unohtamatta!

Työ tapahtuu CGI Suomi Oy:n toimistolla joko Helsingissä, Tampereella tai Lahdessa. Mainitsethan hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet ensisijaisesti.

Oletko kiinnostunut BI–konsultin monipuolisesta toimenkuvasta? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään suuressa IT-alan yrityksessä uusimpien Big Data-analytiikkasovellusten parissa sekä loistavat etenemismahdollisuudet yhä vaativampiin tehtäviin!

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aiempaa kokemusta joko Qlikview’n tai MS Power BI:n parissa työskentelystä tai työelämän kokemusta muista BI-tuotteista. Ideaalihakijamme nauttii vahvasti asiakasrajapinnassa tapahtuvasta asiantuntijatyöstä sekä omaa kunnianhimoa kehittyä työssään ja edetä urallaan yhä vaativampiin tehtäviin!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Työkokemusta joko Qlikview:n tai MS Power BI:n parista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Kiinnostusta asiakasrajapinnassa tapahtuvaan työhön ja aito halu kehittyä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on teknistä osaamista ja tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo elokuun aikana!

Aloitus: syys-lokakuussa

Työmäärä: kokoaika

Kesto: vakituinen

Paikka: Helsinki, Tampere tai Lahti. Mainitsethan hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet ensisijaisesti.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.8.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/bi-konsultti/14959634

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi. http://www.academicwork.fi/ .

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme CGI Suomi Oy on jo pitkään Suomessa toiminut kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita ja tukea erilaisten liiketoimintaprosessien sekä IT:n kehittämiseen. Kyseessä on vahva ja kasvava yhtiö, joka yhdistää paikallisuuteen kansainvälisen osaamisen.