BI System Specialist

Oletko Business Intelligence-osaaja ja olet omimmillasi Microsoft-ympäristössä? Haluatko työskennellä sisäisen järjestelmän ylläpito- ja kehitystehtävien parissa? Etsitkö tehtävää joka tarjoaa sinulle haasteita pidemmäksi aikaa? Jos kysymyksemme herättivät mielenkiintosi, saatat olla etsimämme BI System Specialist!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista BI System Specialistia Helsingin Ruoholahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme 3 Step IT Group Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi

TYÖNKUVA

Haemme asiakkaallemme Sharepointin päälle rakennetun ja PowerPivotia hyödyntävän BI-ratkaisun kehittäjää. BI System Specialistina tehtävänäsi on varmistaa sisäisen raportoinnin toimivuus kaikissa asiakkaamme konsernin maayhtiöissä, ja vastaat muun muassa OLAP-kuutioiden suunnittelusta ja toteutuksesta Microsoftin työkaluilla. Olet osa tiimiä joka vastaa ydinliiketoimintajärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Sinun tehtävänäsi on kehittää BI:iä yhteistyössä taloushallinnon tiimin kanssa, ja tukenasi työssäsi sinulla on agile-kehitysmenetelmiä käyttävät IT- ja R&D-tiimit.

BI-raportointi palvelee kaikkia yrityksen työntekijöitä, ja toimintaympäristö käsittää 1,6 miljoonaa hallinnoitua kohdetta joista BI-raportteja muodostetaan.

Oletko kiinnostunut BI System Specialistin työstä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisiin tehtävään yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva IT-alan koulutus ja aiempaa työkokemusta Microsoft BI-teknologioista (Microsoft SQL Server Analysis Services, Visual Studio ja SQL Server). Ymmärrät myös liiketoiminnan periaatteet ja BI:n merkityksen yrityksen toiminnassa. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta OLAP-kuutioiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Voit olla etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla on osaamista Microsoft BI-teknologioista
  • Pidät sekä ylläpito- että kehitystehtävistä ja uudet mahdollisuudet kiehtovat sinua; et halua seurata vaan kulkea edellä.
  • Olet rohkea, haluat viedä yritystä eteenpäin ja laajentaa osaamistasi jatkuvasti.
  • Sinulla on erinomaiset taidot sekä englannin että suomen kielessä.
  • Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Ruoholahti, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.4.2015

Hae tehtävää: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/bi-system-specialist/14955956

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 503 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 11 maassa ja palveluksessamme on noin 260 työntekijää. Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivista porukkaa ja järjestämme usein yhteisiä tapahtumia. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Olemme menestyneet jo 9 vuoden ajan hienosti Suomen parhaat työpaikat – listauksessa. Meillä on mukava tulla töihin!