C# Developer rekrytoitumaan asiakkaallemme Espooseen!

Academic Work etsii Espooseen OpusCapita Group Oy:lle rekrytoitavaksi C# Developeria! Haluatko työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä ohjelmistokehityksen parissa? Kyseessä on erinomainen uramahdollisuus nuorelle osaajalle päästä osaksi kasvavaa yritystä ja mukavaa tiimiä!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista C# Developeria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan OpusCapita Group Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä osallistut skannausohjelmistoon liittyvään ohjelmistokehitystyöhön. Kehitystä tehdään Microsoft-ympäristössä ja teknologioista käytössäsi on muun muassa C# ja Visual Basic. Työtehtäviisi kuuluu asiakasvaatimusten analysointia sekä ohjelmistokehitystä ja konfigurointia annettujen määritysten mukaisesti. Toimenkuvaasi voi kuulua myös laadun varmistukseen liittyvää testausta ja dokumentointia. Saat tehtävän kattavan perehdytyksen ja tehtäväkenttääsi kasvatetaan vähitellen, osaamisesi karttuessa.

Oletko kiinnostunut C# Developerin paikasta? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi itsenäisesti, mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutus (AMK/yliopisto) sekä noin vuoden verran aiempaa kokemusta ohjelmoinnista työn tai harrastunteisuuden kautta. Kokemus olio-ohjelmoinnista ja erityisesti C#:sta katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on, että sinulta löytyy kiinnostusta Microsoft-teknologioita kohtaan ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja pidät huolta yksityiskohdista sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tämän lisäksi tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva koulutus (AMK/yliopisto)
  • Aiempaa ohjelmointikokemusta työn tai harrastusten kautta
  • Sujuva englanti ja suomi
  • Tarkka ja vastuuntuntoinen asenne työntekoon, sekä hyvät vuorovaikutustaidot

Katsomme eduksesi tietokantaosaamisen (erityisesti SQL Server) sekä aiemman kokemuksen digitointiin liittyvistä tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 1 vuoden määräaikainen sopimus

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2015

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

OpusCapita nostaa taloushallinnon prosessit uudelle tasolle. Yritys keskittyy 2 300 asiantuntijan voimin kehittämään Purchase-to-Pay ja Order-to-Cash -prosesseja, joissa ohjelmistot, alihankinta ja palvelut yhdistyvät markkinoiden parhaaseen toimitusmalliin. OpusCapita toimii yhdeksässä maassa, palvelee yli 11 000 asiakasta ja heidän ohjelmistojen loppukäyttäjiä on yli 50 eri maassa. OpusCapitan liikevaihto oli 260 miljoonaa euroa vuonna 2014. Yritys on osa Posti Group -konsernia ja sen pääkonttori on Suomessa.