CAD-Spesialisti IDEAL PLM:lle

Etsimme IDEAL PLM:LLE NX-CAD -Spesialistia kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta CAD:ista ja Excelistä sekä soveltuva koulutustausta, lue ilmoitus alta ja hae heti!

Academic Work etsii kokoaikaista CAD-Spesialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Idealin asiakkaalla CAD-Spesialistina. Toimenkuvaasi kuuluu NX-mallinnustuen antaminen loppukäyttäjille sekä NX CAD:n administrointi, johon kuuluu muun muassa kustomointien muokkaamista ja uusien ominaisuuksien kehittämistä, ylläpitoa ja käyttöönottoa. Tehtäviisi kuuluu myös Teamcenterin (Tuotetiedon hallintajärjestelmä, PDM) administrointia ja käytön tukea loppukäyttäjille. Osallistut myös erilaisiin kehitysprojekteihin, kuten järjestelmäpäivitysprojekteihin ja niihin kuuluvaan testaukseen. Tulet työskentelemään muutaman hengen tiimissä ja saat kattavan perehdytyksen sekä NX-CAD:iin että Teamcenteriin.

Työtehtäviisi kuuluu mm:

  • NX-mallinnustuen antaminen loppukäyttäjille ja administrointi
  • Teamcenterin administrointi ja käytön tuki
  • Kehitysprojekteihin osallistumista ja niiden suunnittelua

Etsimämme henkilö on

Olet ideaalihakijamme, mikäli sinulla on jo aiempaa työkokemusta alalta sekä kokemusta mallintamisesta esimerkiksi kesätöiden kautta. Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa, joten hyvät kommunikointitaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä. Olet myös oma-aloitteinen työntekijä, joka haluaa itsenäisesti selvittää ja kokeilla uusia asioita.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Soveltuva korkeakoulutausta (esimerkiksi AMK)
  • CAD –osaamista (NX-CAD, AutoCad tai Solidworks)
  • Hyvät Excel-taidot (mm. makrot)

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta NXopen -rajapinnasta sekä C#:sta tai Visual Basicista, administrointitaustaa tai Teamcenter -osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk

Paikka: Itä-Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae osoitteessa. https://jobs.academicwork.fi/annons/cadspesialisti-ideal-plmlle/15020220

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron (15020220) viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

IDEAL PLM on täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa kaiken mitä yritykset tarvitsevat hallitakseen tuotteidensa elinkaarta. Edustamme Siemens PLM Softwaren maailmanluokan tuotteita. Meiltä yritykset saavat ohjelmistot, järjestelmät, käyttöönotto-, integrointi- ja ohjelmiston lisensointipalvelut sekä kattavat koulutus- ja tukipalvelut. Meillä on vankka ja monipuolinen toimiala- ja PLM-järjestelmäosaaminen, joiden avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa merkittävästi. IDEAL PLM on menestyksekkäästi toimittanut PLM-projekteja jo vuodesta 1992. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarissa Venäjällä. Yrityksemme työllistää yli 80 työntekijää.