Centos 5 + Grub "ongelma" ( RATKAISTU )

Asensin kyseisen jakelun netinstall versiona ( asensin unetbootin avulla sen usb-tikulle) Asennus onnistu muuten hyvin, mutta ongelmaksi muodostui toi grub eli kone täytyy käynnistää niin että tikku on kiinni koneessa ja sieltä valita toi grub ennekuin suostuu käynnistymään. Eli mitä tiedostoa pitää sorkkia että saan ilman tikkua käynnistettyä?

Tässä vielä ilmoitus joka tulee ilman tikun käynnistämistä:

root (hd1,0) filesystem type is fat,partition type Oxc kernel /vmlinux-2.6.18-194.11.4.el5 ro root=/dev/VolGroupOO/logVolOO rhgb quiet Error 15:file not found

Jos grub itsessään käynnistyy ilman tikkua, niin silloin grub on varmaankin asennettu MBR:ään, mikä on ihan hyvä. Veikkaisin, että itse kernel on syystä tai toisesta asennettu sinne usb-tikulle ja jos tikkua ei ole, niin kerneliä ei löydy.

[quote=“SPPo71, post:1, topic:1168”]Asensin kyseisen jakelun netinstall versiona ( asensin unetbootin avulla sen usb-tikulle) Asennus onnistu muuten hyvin, mutta ongelmaksi muodostui toi grub eli kone täytyy käynnistää niin että tikku on kiinni koneessa ja sieltä valita toi grub ennekuin suostuu käynnistymään. Eli mitä tiedostoa pitää sorkkia että saan ilman tikkua käynnistettyä?

Tässä vielä ilmoitus joka tulee ilman tikun käynnistämistä:

root (hd1,0) filesystem type is fat,partition type Oxc kernel /vmlinux-2.6.18-194.11.4.el5 ro root=/dev/VolGroupOO/logVolOO rhgb quiet Error 15:file not found[/quote]

Tuosta " root (hd1,0) kohdasta piti vain poistaa tuo 1:nen ja sen tilalle laittaa pelkkä 0 niin rupesi toimimaan.