Coding Product Owner vastaamaan Someturvan tuotekehityksestä

Arvioiden mukaan jopa noin puoli miljoonaa suomalaista nuorta on kokenut tulleensa loukatuksi sosiaalisessa mediassa. Ilmainen Someturva -palvelu tarjoaa kaikille mahdollisuuden hakea juridisen arvion ja ohjeita sosiaalisessa mediassa kohtaamaansa loukkaavaan tilanteeseen. Nyt etsimme Coding Product Owneria vastaamaan Someturvan teknisestä tuotekehityksestä. Työtehtävät vaativat ymmärrystä ohjelmistokehitysprosessista sekä backend- että frontend -teknologioista. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Academic Work etsii kokoaikaista CPO:ta Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Someturvalle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Someturvan palvelu hyödyntää tekoälyä jäsentämään somessa tapahtuneen loukkaavan tilanteen sekä tunnistamaan tilanteen juridisesta näkökulmasta. Lisäksi palvelu tarjoaa työkalun riitatilanteen käsittelyyn. Someturva kehittää sovelluksen teknologiaa ja kokeilee ketterästi erilaisia vaihtoehtoja, miten tekoäly oppii tunnistamaan verkossa esiintyvää vihapuhetta, somekiusaamista ja -loukkaamista. CPO:na sinun vastuullasi on suunnitella tuotteen kehitystyö yhdessä CTO:n kanssa. Tyypillisiä työtehtäviä ovat päivittäisten tehtävien priorisointi ja delegointi tiimille, mutta osallistut myös itse vahvasti kehitystyöhön.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • sovelluskehitykseen osallistuminen ja laajempi vastuu tuotteen jatkokehityksestä
  • päivittäisten tehtävien priorisoiminen ja delegoiminen muulle tiimille
  • tiimin päätöksenteon tukeminen

Tiimissä käytettävät teknologiat: React, Node, SASS, Python.

Lainsäädäntöä tulkitsevan tekoälyn algoritmin kehittäminen on pioneerityötä, sillä vastaavanlaisia ohjelmia ei juurikaan ole. Tämä takaa Someturvan työntekijöille erittäin kiinnostavan ja mukautuvan työympäristön, jossa oikeasti pääsee vaikuttamaan alan kehitykseen.

mme edellytä aiempaa kokemusta tiimin johtamisesta, mutta etsimältämme henkilöltä pitää löytyä vähintään intoa ja tietoa tiimin johtamisesta sekä projektihallinnasta. Lisäksi sinulla tulee olla vahva tekninen osaaminen joko frontend- tai backend-kehittämisestä ja ymmärrys myös toisen periaatteista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita ja toimia muuttuvassa ympäristössä. Oma-aloitteisuus sekä kyky priorisoida tehtäviä ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymisen kannalta

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Joko front- tai backend teknologiasetin osaamista
  • Kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta
  • Proaktiivinen ja rohkea asenne työssään
  • Intoa tiimin johtamista ja projektinhallintaa kohtaan

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/annons/coding-product-owner-vastaamaan-someturvan-tuotekehityksesta/15014452

Aloitus: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.10.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Someturva on Helsingin yliopiston alumnien vuonna 2017 perustama oikeuspalvelu, joka tarjoaa apua kaikenikäisille somen käyttäjille. Tutkimukseen sekä ammatilliseen kokemukseen perustuen Someturva on arvioinut jopa 500.000 suomalaisen 13-29 vuotiaan tulleen loukatuksi somessa jollain tavoin. Merkittävässä osassa näistä tapauksista, kyseessä on saattanut olla rikos, johon loukattu ei ole saanut tarvitsemaansa apua.