Cygate Trainee – ohjelma tulevaisuuden IT-asiantuntijoille

Oletko opintojesi loppuvaiheessa/vastavalmistunut tulevaisuuden IT-huippuasiantuntija etkä ole vielä löytänyt erikoistumisalaasi? Academic Work etsii Cygate Trainee – ohjelmaan 3 henkilöä Helsinkiin aloittamaan joulu-tammikuussa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus aktiiviselle ja kehityshaluisille nuorelle ammattilaiselle päästä tutustumaan eri liiketoiminta-alueisiin ja suunnittelemaan harjoittelujakson aikana oman uran suuntaa Cygatella!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA
Academic Work etsii kolmea kokoaikaista henkilöä Cygate Trainee – ohjelmaan Helsinkiin! Asiakasyrityksemme Cygate Oy on Pohjoismaiden johtava turvallisten tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittaja.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA
Cygate Trainee – ohjelman tarkoitus on löytää Sinut, opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden IT-huippuasiantuntija ja tarjota loistava ponnahduslauta Cygaten monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Pääset työskentelemään liiketoiminnan tukifunktioista vastaavaan tiimiin ja osallistumaan erilaisiin projekteihin, jotka ovat asiakaslähtöisiä ja vaativat teknistä valmiutta. Pääset tutustumaan eri liiketoimintoihin ja löytämään tätä kautta oman erikoistumisalueesi. Työtehtävät muokataan valitun henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Ohjelman aikana sinulla on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta Cygatelle!

Trainee-ohjelman aikana tutustut seuraaviin liiketoiminta-alueisiin:

  • Tietoturva
  • Tietoliikenne
  • Pilvipalvelut
  • Verkkopalvelut
  • Ratkaisumyynti

Oletko kiinnostunut monipuolisista IT-asiantuntijatehtävistä Pohjoismaiden johtavalla tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittajalla? Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus aktiiviselle ja kehityshaluisille nuorelle huipputekijälle päästä tutustumaan eri liiketoiminta-alueisiin ja suunnittelemaan harjoittelujakson aikana oman uran suuntaa Cygatella!

VAATIMUKSET
Ideaalihakijamme on tehtävään soveltuvan alan opintojensa loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut henkilö, joka haluaa suuntautua tulevaisuudessa asiakaslähtöisiin IT-asiantuntijatehtäviin. Haluat tähdätä korkealle ja sinulla on aktiivinen ote itsesi ja oman urasi kehitykseen. Sinulla on teknistä osaamista harrastuneisuuden tai töiden kautta ja perusymmärrys Microsoft-ympäristöstä ja Windows-verkoista. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Olet kiinnostunut tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden ohella myös liiketoiminnasta ja sinulla on rohkeutta ja halua kasvaa ja löytää paikkasi Cygatella. Pidät asiakastyöskentelystä ja olet avoin uusille mahdollisuuksille ja haasteille.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuvan alan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut
  • Teknistä ymmärrystä koulutuksen, harrastuneisuuden tai työn kautta
  • Aktiivinen, avoin ja kehityshaluinen ote työhön
  • Erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
  • Kiinnostus tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluita ja IT-asiantuntijatehtäviä kohtaan

Ymmärrys käyttöjärjestelmistä ja tietokannoista katsotaan eduksesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää jo tänään!

Aloitus: Joulukuu 2014/Tammikuu 2015

Työmäärä: Kokoaika tai sopimuksen mukaan

Kesto: Sopimuksen mukaan 6-12 kuukautta, jonka aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta Cygatelle

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.11.2014

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta!
http://www.academicwork.fi/jobad/cygate-trainee-ohjelma-tulevaisuuden-it-asiantuntijoille/14952068
Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Satu Hakkaraiselle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS
Asiakasyrityksemme Cygate Oy on Pohjoismaiden johtava turvallisten tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittaja asiakkaille, jotka ovat suomalaisia isoja yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Cygate toteuttaa ratkaisunsa ja palvelunsa johtavien laite- ja ohjelmistovalmistajien tuotteilla sekä omalla, erittäin korkean tason osaamisella ja yli 25 vuoden mittaisella kokemuksella. Cygate on osa TeliaSonera-konsernia, ja cygatelaisia on Suomessa noin 180. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Kovaa kasvua joka vuosi tekevä yritys valittiin tänä vuonna Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Nyt etsimme tulevaisuuden huippuasiantuntijoita Helsingin toimistolle - Oletko sinä osa Cygaten menestystarinaa vuonna 2015?