Data Analyst (SQL)

Onko sinulla työkokemusta SQL:n käytöstä ja Linux-ympäristö sekä REST-rajapinnat ovat sinulle tuttuja? Etsimme nyt kokoaikaista Data Analystia Helsinkiin. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa projektissa Cognos-raportointijärjestelmää hyödyntäen. Hae paikkaa jo tänään, sillä etsimme henkilöä aloittamaan mahdollisimman pian!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Data Analystia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään projektissa, jossa yksityissektorin asiakkaalle rakennetaan suurta järjestelmää. Tulet työskentelemään osana tiimiä ja pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät tiedon jalostamista, datan ja raporttien tuottamista sekä autentikointeja. Käsittelet suurta datamäärää ja työskentelet erityisesti SQL-tietokannan parissa. Raporttien luomisessa tulet käyttämään muun muassa Cognosta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisella toimialalla kansainvälisessä yrityksessä. Projektissa onnistuneen suoriutumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus keskustella jatkosta!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä aikaisempaa työkokemusta erityisesti tietokannoista (SQL) noin 3-4 vuotta. Linux-ympäristö sekä REST -rajapinnat ovat sinulle tuttuja ja tartut kaikkiin työtehtäviin oma-aloitteisesti ja innokkaasti. Tämän lisäksi olet aidosti kiinnostunut BI-ratkaisujen laajasta tehtäväkentästä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva koulutustausta
  • vahva SQL- osaaminen, aikaisempaa työkokemusta noin 3-4 vuotta
  • kokemusta Linux – ympäristöstä ja REST-rajapinnoista
  • oma-aloitteinen, innokas ja avoin ote työhön

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on laaja-alaista osaamista BI-teknologioista, autentikaatioratkaisuiden tuntemusta sekä Java-osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.3.2016

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/data-analyst-sql/14967866

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on suomalainen, maailmanlaajuisesti toimiva ohjelmisto- ja palveluyritys.