Data steward projektiin finanssialalle

Oletko juuri valmistumassa ja etsit työtä data-analytiikan parissa? Jos sinulla on kiinnostusta datan analysointia kohtaan ja haluat toimia vastuullisessa roolissa, tämä vaikka on juuri sinulle! Etsimme asiakkaallemme tarkkaa data-analysoijaa haastavan projektin pariin. Mikäli kiinnostuit, hae jo tänään!

Academic Work etsii kokoaikaista Data Stewardia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Tässä tehtävässä osallistut datan analysointiprojektiin, jonka asiakkaana on hyvämaineinen finanssialan työnantaja. Käsiteltävä data on suomen kielistä ja tehtäväsi on etsiä siitä virheitä ja analysoida dataa sekä parannella sitä. Olet osana osaavaa tiimiä, ja työskentelet Data Ownerin alaisena. Työssäsi pääset toimimaan yhdessä myös muiden sidosryhmien kanssa!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Datan analysointi ja virheiden etsiminen

  • Datan laadun parantaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvät kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Viihdyt tässä työssä, mikäli olet tarkka, kiinnität huomiota yksityiskohtiin ja pidät numeroiden parissa työskentelystä.

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai suorittanut vähintäänkin kandidaatin tutkinnon esimerkiksi tilastotieteistä tai muulta soveltuvalta alalta. Sinulle on karttunut jo hieman työkokemusta datan parista ja tätä kautta ymmärrät dataa perustasolla ja kykenet myös mallintamaan sitä.

Olet tarkka ja huomaa virheet nopeasti. Nautit datan pyörittämisestä ja opit pikaisesti uudet järjestelmät ja työkalut. Ymmärrät datamallinnusta ja ehkä SQL:n toimintaperiaatteet. Sinulla on sujuvat kommunikointikyvyt niin suomeksi kuin englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kandidaatin tutkinto tai maisterin tutkinto soveltuvalta alalta

  • Hieman työkokemusta vastaavalta alalta

  • Tarkka ja huolellinen työskentelyote

  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian loppuvuoden aikana

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/annons/data-steward-projektiin-finanssialalle/15014542

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!