Dataintegraatiokonsultti tietovaraston kehittämisprojektiin finanssialalle

Oletko innostunut tietovarastoinnista? Etsimme nyt ETL-kehittäjää tehtävään, joka tarjoaa näköalapaikan älyoppimisen, robotiikan ja digitalisaation parissa. Pääset osaksi projektia, jonka kautta voit kehittyä ja kasvaa vaikkapa analytiikkaosaajaksi! Tehtävä on alkuun määräaikainen mutta asiakkaamme etsii heille oikeaa henkilöä pitkällä tähtäimellä.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Dataintegraatiokonsulttia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Työsuhde on alkuun määräaikainen 6 kk, jonka jälkeen on tavoitteena rekrytoituminen asiakkaalle.

TYÖNKUVA

Dataintegraatiokonsulttina työskentelet tietovarastoinnin ja ETL-kehittämisen parissa finanssitoimialan liiketoimintayksikössä. Etsimme projektitehtäviin oma-aloitteista ja innostunutta ETL-kehittäjää, jolla on perustaidot SAS Data Integration Studio (DIS) - työkalusta.

Tehtäviisi kuuluu ETL-kehittäminen kuten suunnittelu ja toteutus. Työskentelet DB2 sekä Teradata-tietokantojen parissa sekä ajan kanssa otan haltuun Data Vaultin. Tehtävässä toimit scrum-tiimin jäsenenä suunnittelemassa ja toteuttamassa tietovirtoja. Työtä tehdään Agile-menetelmillä 2 viikon sprinteissä.

Tiimissäsi on 23 henkilöä ja teet yhteystyötä mm. määrittelijöiden, mallintajien, ratkaisuarkkitehdin sekä muiden ETL-kehittäjien ja testaajien kanssa.

Suuren kokonsa ansiosta asiakasyrityksellä on mahdollisuus tarjota henkilöstölleen loistavan mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuansa oman asiantuntemuksensa ja mielenkiintonsa mukaan.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi tietojärjestelmätieteiden tai tilastotieteen alalta. Sinulla on perustaidot SAS Data Integration Studio 9.4 versiosta tai vanhemmasta versiosta. Sinulla on ymmärrystä tietokannoista. Työotteesi on tarkka ja nautit yksityiskohtien kanssa työskentelemisestä. Hahmotat helposti suuret kokonaisuudet ja osaat pitää langat käsissäsi. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuvat korkeakouluopinnot
  • Kokemusta SAS Data Integration Studio 9.4 tai vanhemmasta versiosta
  • Tarkka ja pedantti työskentelyote
  • Suomen ja englanninkielen taidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on R- tai Java-osaamista tai tuntemusta ketteristä toimintatavoista ja -malleista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian tai viimeistään 1.1.2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta + rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Tapiola, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.11.2018

Hae paikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/dataintegraatiokonsultti-tietovaraston-kehittamisprojektiin-finanssialalle/15016340

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!