Design Engineer -tehtäviin terveysteknologiayritykseen

Oletko kiinnostunut terveysteknologian toimialasta ja haluatko päästä mukaan kasvavaan ja kansainvälisille markkinoille tähtäävään yritykseen? Etsimme nyt tuotekehityksen työtehtäviin itsenäistä, joustavaa ja positiivisen asenteen omaavaa loppuvaiheen opiskelijaa, jolta löytyy kokemusta elektronisten laitteiden rakentamisesta ja sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii osa-aikaista Design Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme HLD Healthy Life Devices Oy:lla.

TYÖNKUVA

Pääsääntöinen tehtäväsi on osallistua tuotekehitykseen yhdessä yrityksen Senior Design Engineerin kanssa. Tuotteet ovat terveydenhuollossa käytetyt PhysioTouch ja LymphaTouch, jotka auttavat potilasta elämänlaadun parantamiseen. Tehtäviisi kuuluu olla yhteydessä laitteiden valmistajan tehtaan suuntaan ja huolehtia logistiikasta sekä varastosta. Tehtävät sisältävät sekä laitteiden huoltoa että ohjelmistokehitystä ja –päivitystä. Sinulla on mahdollista vaikuttaa omaan tehtäväkenttääsi, sillä tarkempi tehtäväkuvaus tulee tarkentumaan valittavan henkilön taustan ja kiinnostuksen mukaan!

Positiossa löytyy loistava mahdollisuus kehittyä tuotekehityksessä. Asiakasyrityksemme on kasvavalla toimialalla ja tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille!

VAATIMUKSET
Etsimämme henkilö on loppuvaiheen korkeakouluopiskelija, jolta löytyy suurta halua kehittyä tuotekehitystehtävissä terveysteknologian toimialalla. Sinulla on ymmärrystä elektroniikkalaitteista sekä komponenttipohjaisesta piirilevysuunnittelusta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa vastaavaa työkokemusta, vaan ideaalihakijalla löytyy harrastuneisuutta elektronisten laitteiden rakentamisesta ja sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista. Sinulta löytyy C++ ja C-ohjelmoinnin perustaidot ja olet halukas siinä kehittymään. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta myös Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä. Sinulta löytyy positiivinen asenne ja olet itsenäinen ja aloitekykyinen. Sinulla on joustava ote tehtävien tekemiseen ja olet valmis tekemään muitakin tehtäviä sekä sopeutumaan erilaisiin muutoksiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Loppuvaiheen opinnot soveltuvasta korkeakoulututkinnosta
  • Ymmärrystä elektroniikkalaitteista ja piirilevysuunnittelusta
  • Kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista (C ja C++)
  • Kokemus Linux ja Windows käyttöjärjestelmistä
  • Positiivinen, itsenäinen ja joustava ote tehdä tehtäviä
  • Sujuva suomi ja englanti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: toukokuussa

Työmäärä: osa-aika, 20-37,5 h / viikko

Kesto: 30.9.2016 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.4.2016

Työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä ja työsopimukseen perustuvista velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi(http://candidate.service@academicwork.fi/). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna työntekijänä tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).

YRITYSKUVAUS

HLD Healthy Life Devices Oy(http://physiotouch.com/fi) on suomalainen terveysteknologian alan kärkiyritys, jonka kehittämä hoitomenetelmä edustaa alan uusinta teknologiaa. Hoitolaitteita on käytössä jo noin kolmessa sadassa hoitopaikassa eri puolilla Suomea, Eurooppaa ja USA:ta. HLD:n lääkinnälliset hoitolaitteet LymphaTouch ja PhysioTouch ovat vakiinnuttaneet asemansa terveydenhuoltoalan ammattilaisten työkaluina ja niillä voidaan merkittävästi vaikuttaa potilaiden elämänlaadun paranemiseen kivun ja turvotuksen poistumisen sekä liikelaajuuden paranemisen kautta. HLD on nopeasti kasvava yritys, joka tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille