DevOps-henkinen IT Specialist Viasys VDC:lle

Onko sinulla palvelinpuolen osaamista sekä halua kehittyä uudessa positiossa? Etsimme IT Specialistia Viasys VDC:lle! Tässä tehtävässä varmistat ohjelmiston asennuksen, käyttöönoton sekä tietoturvan onnistumisen erilaisissa asiakasprojekteissa. Positio on Viasysillä uusi, joten tehtävässä pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja kehittymiseesi ja erityisesti viemään DevOpsia käytäntöön. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista IT Specialistia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Viasys VDC Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasprojekteissa huolehtien Viasysin ohjelmistojen käyttöönotosta. Vastuullasi tulee olemaan ohjelmiston asennus, onnistuneen käyttöönoton varmistaminen sekä tietoturvasta huolehtiminen. Osana 15 hengen kehitystiimiä, tulet myös vastaamaan palvelinten ylläpidosta ja kehityksestä yhdessä ulkoistetun kumppanin kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi myös muita IT-tehtäviä, kuten infrastruktuurin kehittämistä ja lisenssien hallintaa.

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on kiinnostusta auttaa asiakkaita nykyaikaisten ohjelmistojen käyttöönotossa sekä kehittää ohjelmistotuotteita modernimpaan suuntaan DevOps-ratkaisuja hyödyntäen.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä noin vuoden verran palvelinpuolen työkokemusta. Tunnet sekä Microsoft- että Linux-ympäristöt ja sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä. Sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut työote ja halua kehittää osaamistasi. Lisäksi omaat hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot, ja sinulla on sujuva suomi ja englanti.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Palvelinpuolen osaamista
  • Kokemusta Microsoft- ja Linux-ympäristöistä
  • Oma-aloitteinen työote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta pilven reunalta (aws/azure) ja eri palvelujen asennuksista, manageroinnista, valvonnasta ja verkkoturvallisuudesta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Espoo
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 6.3.2017

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Viasys VDC Oy on vuonna 1989 perustettu kiinteistö- ja infra-alan malleja, tiedonhallintaa sekä ohjelmistoja tarjoava toimisto. Yritys tarjoaa digitaalisen tiedonhallinnan ratkaisuja rakennushankkeiden tehostamiseksi.
Viasys auttaa asiakkaitaan ottamaan käyttöön nykyaikaiset tietomallintamisen työkalut ja digitalisoimaan rakentamisen elinkaaren hankesuunnittelusta ylläpitoon. Yrityksen asiakkaita ovat mm. YIT, Liikennevirasto, Helsingin kaupunki, HKL ja Ramboll Finland.