Devops-henkinen Linux-kehittäjä

Oletko uraasi aloitteleva Linux-osaaja, jolta löytyy kiinnostusta Amazon Web Servicea kohtaan? Uskotko, että tuotekehityksen automatisointi on tätä päivää? Haluatko työskennellä osana tiivistä ja avointa tiimiä, joka tukee sinua kehittymään oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta? Etsimme Jr. Linux-kehittäjää Helsinkiin paikkaan, joka tarjoaa paitsi oivat urakehitysmahdollisuudet myös ketterät työkalut ja hauskat työkaverit!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Linux-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Contribyte Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana DevOps-tiimiä, jossa on mukana sekä senior- että junior-tason tekijöitä. Päiväsi koostuvat pääasiallisesti päivitysrutiineista, asiakkaille tehtävästä digitaali- ja ohjelmistokehityksestä, scriptauksesta sekä esimerkiksi koulutusten pitämisestä ja asiakaskäynneistä. Tässä tehtävässä pääset tekemään niin ylläpitotehtäviä kuin luomaan uuttakin. Tämän lisäksi pääset osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin sekä kehittämään osaamista mm. Amazon Web Servicen parissa.

Kyseessä on hieno tilaisuus aloittelevalle tekijälle päästä kehittymään hyvän perehdytyksen ja avoimen ilmapiirin saattelemana varmaksi ammattilaiseksi. Tehtävä tarjoaa monipuoliset näkymät tulevaisuuden urapolkua ajatellen: omien kykyjesi, kiinnostuksesi ja kehityksesi pohjalta ovat mahdollisuudet laajat aina konsultiksi saakka!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijaltamme löytyy ymmärrystä Linuxin parista sekä siihen liittyvistä konsepteista, kuten tietokantojen ja palvelimen ylläpidosta sekä tietoturvasta. Työkokemusta emme vaadi, mutta oletamme, että Linux on tullut sinulle tutuksi esimerkiksi omien projektiesi kautta minkä lisäksi sinulta löytyy kiinnostusta Amazon Web Servicea kohtaan. Tämän lisäksi sinulta löytyy ongelmanratkaisukeskeinen asenne sekä vilpitön halu oppia ja kehittyä! Puhut myös sujuvasti suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulutausta
  • Monipuolinen Linux-osaaminen sekä kiinnostusta AWS:a kohtaan
  • Ymmärrystä tietokannoista, palvelimen ylläpidosta ja tietoturvasta
  • Erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä tiimityöskentelytaidot
  • Kova motivaatio oppia ja kehittyä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta scriptikielistä kuten. Pythonista tai Javasta. Myös Jira-, Confluence- tai Git-osaaminen nähdään etuina.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Hae tehtävää kotisivujemme kautta osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/devopshenkinen-linuxkehittaja-helsingin-keskustaan/15011540

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Contribyte Oy kehittää asiakkailleen erilaisia tuote- ja palvelukehitystä tehostavia ratkaisuja sekä auttaa menetelmä- ja työkaluriippumattomasti organisaatioita tuottamaan enemmän arvodigitaalisilla tuotteilla ja palveluilla. Contribyte Oy:n arvot ovat läpinäkyvyys, autenttisuus ja oma-aloitteinen vastuullisuus.