Devops-henkinen Linux Server Specialist

Oletko yrittäjähenkinen ja oppimishaluinen tyyppi, jolle on jo karttunut kokemusta Linux ylläpitotehtävistä? Haluatko päästä kehittymään avainrooliin osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää yritystä mukavien kollegoiden ympäröimänä? Asiakasyrityksemme etsii nyt Devops-henkistä Linux-ylläpitäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Mikäli kuvaus osui sinuun, älä aikaile, vaan laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Linux-ylläpitäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme Apix Messaging Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet tekemään Linux-ylläpitoa ja osaamisesi mukaan osallistut tuotekehitykseen. Ensimmäinen työtehtäväsi tulee olemaan ylläpidon kehitysprojekti, jossa tulet tekemään ylläpidon suunnittelu- ja valmistelutyötä, mukaan lukien serverien ja ympäristöjen päivitystä sekä verkkoyhteyksien uusimista. Projektin aikana myös suunnitellaan ja kehitetään ylläpitoa eteenpäin. Projektin jälkeen tulet jatkamaan ylläpitotehtävissä sekä pääset osallistumaan tuotekehitykseen. Osaamisestasi riippuen tuotekehityspuolta tulee olemaan noin 50 prosenttia työajastasi.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • alkuun ylläpidon kehitysprojekti, joka pitää sisällään muun muassa serverien ja ympäristöjen päivitystä sekä verkkoyhteyksien uusimista
  • ylläpidon suunnittelu ja kehittäminen
  • osaamisesi mukaan tuotekehitystä noin 50%

Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin ja tarkoituksena on, että tulevaisuudessa tästä tulee yksi yrityksen avainrooleista, ja sinusta kehittyy ylläpitotiimin vetäjä. Tämä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään sekä ylläpito- että kehitystehtävien parissa vakaassa ja kasvavassa yrityksessä kansainvälisillä markkinoilla. Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kehittymään yhdessä rentojen ja huumorintajuisten kollegoiden parissa! Tämän lisäksi yritys tarjoaa mahtavat koulutusmahdollisuudet sekä kahvikoneen loputtoman tarjonnan!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on vähintään 1-2 vuotta työkokemusta ylläpitotehtävistä. Linux-ylläpidossa. Apixilla on serverinä käytössä Ubuntu, järjestelmien valvonnassa Nagios ja visualisoinnissa Munin. Juuri näiden teknologioiden osaaminen ei ole kuitenkaan tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Kokemus vastaavista teknologioista riittää. Osan kokemuksestasi olet voinut hankkia myös harrastuneisuuden kautta, mutta ymmärrät suurien käyttäjämäärien haasteet ja päivitysten ylläpidon jatkuvan luonteen. Sinulla on osaamista virtualisointiympäristöistä ja kokemusta verkkosuunnittelusta. Lisäksi hallitset jonkin ohjelmointikielen, sillä tehtävä sisältää myös tuotekehityspuolen. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen ja uudistushaluinen ja sinulla on kyky viedä asioita eteenpäin ja saattaa ne loppuun. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta olet myös tiimipelaaja. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • 1-2 vuotta työkokemusta Linux-ylläpitotehtävistä
  • osaamista virtualisointiympäristöistä
  • kokemusta verkkosuunnittelusta (palomuurit, VPN)
  • hallussa jokin ohjelmointikieli
  • yrittäjähenkinen ja uudistushaluinen asenne ja kyky viedä asiat loppuun
  • kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Harrastuneisuus ja aikaisempi kokemus muutosprojekteista sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: lokakuu 2016
Työmäärä: kokoaika, toimistotyöajat
Kesto: vakituinen
Paikka: Espoo
Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.8.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Apix on verkkolaskutuksen uranuurtaja ja sen avainhenkilöt ovat olleet suomalaisten yritysten välisen verkkolaskutuksen luomisen etunenässä. Yrityksen palveluiden avulla asiakas voi automatisoida niin laskujen lähettämisen, vastaanoton kuin arkistoinninkin sekä digitalisoida kaikki toimitusketjuihin liittyvät bisnesdokumentit. Apixin palvelut sopivat kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.