Devops-henkinen testaaja vastaamaan kehitysympäristöstä tampereelle

DevOps-henkinen testaaja vastaamaan kehitysympäristöstä Tampereelle

LEAD IN

Etsimme DevOps-henkistä testaajaa omatoimiseen ja vastuulliseen tehtävään vastaamaan kehitys- ja testausympäristöstä. Asiakkaamme Insta DefSec Oy toimii mielenkiintoisella toimialalla ja pääset osaksi korkean turvallisuustason omaavien organisaatioiden ohjelmistokehitysprosessia! Tämän lisäksi tarjolla on ammattitaitoiset kollegat ja viihtyisä työympäristö. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Tietoa toimeksiannosta

Academic Work etsii kokoaikaista DevOps-henkistä testaajaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Insta DefSec Oy.

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet tukemaan toimintaa kriittisen tietojärjestelmien kehitystyössä. Sinun vastuulle kuuluu kehitys- ja testausympäristöjen ylläpito eri projekteille ja toimit ohjelmistokehittäjien ja varsinaisten ohjelmistotestaajien välimaastossa. Tehtäviisi kuuluvat palvelinympäristöjen käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät sekä tehtäviin liittyvien työkalujen ja menetelmien jatkuva kehittäminen. Luot virtualisoidut kehitysympäristöt eri projekteille sisäisenä palveluna, kehität testausautomaatiota, valvot projektien eri tarpeita näihin liittyen ja tuotat dokumentaatiota. Tulet mahdollisuuksien mukaan työskentelemään myös asiakasrajapinnassa luomalla mahdollisimman samankaltainen kehitysympäristö kuin heillä sekä ratkaisemaan heidän mahdollisia ongelmia ohjelmistoon liittyen. Yrityksen asiakkaina toimivat korkean turvatason organisaatiot.

Tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden näköalapaikan kriittisten ja merkityksellisten tietojärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon! Pääset osaksi ammattitaitoisten osaajien joukkoa, jossa vallitsee hyvä henki sekä organisaatio tarjoaa paljon erilaisia kehitysmahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaan!

Vaatimukset

Etsimämme henkilö on kehityshaluinen ongelmanratkaisija, joka omaksuu nopeasti uudet asiat. Sinulla on omatoiminen, järjestelmällinen ja vastuullinen työote. Haluat palvella eri sidosryhmiä mahdollisimman hyvin ja olet tiimipelaaja varustettuna hyvillä vuorovaikutustaidoilla! Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa.

Toivomme aikaisempaa kokemusta seuraavista asioista:

  • Linux-pohjaisten palvelinympäristöjen ylläpidosta
  • virtualisointialustoista (VMware tai vastaava)
  • IP-verkoista ja palomuuriteknologioiden perusteista
  • kehitys- ja testausympäristöjen työkalujen hallinnasta (Jenkins, Mercurial)
  • skriptikielistä (shell, Python)
  • jonkinlainen aikaisempi kosketuspinta Java-koodin kanssa

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempi kokemus testausautomaatiosya, Robot frameworkista, Oraclen tietokantatuotteista tai kytkimien ja reitittimien konfiguroinnista.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään asiakasyrityksemme puolesta turvallisuusselvitys ennen työn aloitusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon!

Paikka: Sarankulma, Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme. (https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa: http://www.academicwork.fi/.

Yrityskuvaus

Suomalainen, riippumaton teknologiakonserni Insta auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä, turvallisuutta ja tuloksia. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin toimittamalla ja ylläpitämällä luotettavaa ja nykyaikaista automaatio-, puolustus- ja turvallisuusteknologiaa vaativiin olosuhteisiin. Insta DefSec Oy kuuluu Insta Groupiin.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/devops-henkinen-testaaja-vastaamaan-kehitysymparistosta-tampereelle/15006240