Digital Signage Technician Clear Channel Suomi Oy:lle, Helsinki

​Onko sinulla sujuvat tekniset- ja IT -taidot ja nautit itsenäisestä työstä? Oletko proaktiivinen ja pystyt tehdä monta asiaa kerrallaan? Jos sinulla on IT-alan koulutus ja ymmärrystä PC-asennuksista, tämä mahdollisuus saattaa olla jotain sinulle! Mikäli olet kiinnostunut, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

KUVAUS
​Academic Work etsii kokoaikaista Digital Signage osaajaa asiakasyritykseemme Clear Channelille Vantaalle/Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Clear Channelille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet asentamaan ja ylläpitämään digitaalisia mainoslaitteita. Tulet dokumentoimaan, sekä etänä ohjaamaan ja hallinnoimaan laitteita/verkkoja yhdessä kansainvälisen tukiorganisaation kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös laitteiden vianetsintä, korjaukset ja ohjelmien asennukset. Autat myös etänä alihankkijoita ratkaisemaan mahdollisia ongelmia. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään joustavasti niin kentällä ja kuin myös toimistolla osana operatiivista tiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu:

Digitaalisten mainoslaitteiden asennus ja ylläpito.

Dokumentointi ja laitteiden hallinnointi.

Laitteiden korjaaminen ja ohjelmien asennukset.

Alihankkijoiden neuvominen mainostauluihin liittyvien ongelmien kanssa.

Positio sopii henkilölle, joka haluaa työskennellä monipuolisessa tehtävässä ja päästä oppimaan uutta ja kehittymään digitaalisten etäohjattujen laitteistojen parissa. Tässä positiossa tulet työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, sinulla on mahdollisuus työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tausta IT – tehtävien (esim. IT-lähituki) parissa. Sinulla on hyvät tekniset- ja IT-taidot, sekä ymmärrystä sähkö- ja verkkokytkennöistä. Tämän lisäksi sinulla saattaa olla tietämystä PC-asennuksista esimerkiksi harrastepohjalta. Henkilönä olet proaktiivinen ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Pidät itsenäisestä työstä ja siedät aikapainetta hyvin. Tehtävään haettavalla henkilöllä on IT-alan koulutus (esim. datanomi), sekä sujuvat suomen ja englannin kielen taidot (sekä suulliset että kirjalliset). Ajokortti (B) on myös edellytys.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan koulutus (esim. datanomi)

  • Sujuvat tekniset- ja IT-taidot

  • Proaktiivinen asenne ja pidät ongelmien ratkaisemisesta

  • Itsenäinen ote työhön ja kyky työskennellä aikapaineen alla

  • Ajokortti (B)

  • Sujuvat suomen- ja englannin kielen taidot (suulliset ja kirjalliset)

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tiilitie 7, Vantaa / Pitkänsillanranta 3, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.4.2018

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/digital-signage-technician-clear-channel-suomi-oylle-helsinki/15006458

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
​Clear Channel Clear Channel Suomi on voimakkaasti kehittyvä ulkomainontayritys ja digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä. Tarjoamme mainostajille kattavan kokonaisuuden staattisen ja digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuja. Takaamme mainostajan viesteille vahvan tavoittavuuden ja tarvittaessa pystymme kohdentamaan mainostajan viestin tarkasti halutulle kohderyhmälle.

Toimivien ratkaisujen alustana toimivat eri mainosympäristöt, joissa kuluttajat liikkuvat: ostosympäristö, liikenneympäristö, kaupunkiympäristö ja Lentoasema.

Clear Channel Suomi on osa kansainvälistä Clear Channel Communications -konsernia.