Dream Broker Oy hake Ohjelmistokehittäjää Helsinkiin

Olemme tulleet tunnetuksi suositusta video-ohjelmistosta, jonka menestys on taannut meille huiman kasvun ja paikan lupaavimpien kasvuyritysten kärjessä. Mullistamme organisaatioiden viestinnän tuomalla vapaa-ajalta tuttuja menetelmiä ammattikäyttöön. Menestyksemme rakennetaan yhdessä ja parhaat tulokset syntyvät asiastaan innostuneiden ihmisten tekeminä.

Ohjelmistokehittäjät ovat tulevaisuutemme kivijalka, koska he ovat avainasemassa käytettävyydeltään korkeatasoisten tuotteiden kehittämisessä.

Oletko sinä tulevaisuutemme tekijä? Olet ohjelmistoalan ammattilainen tai haluat kehittyä sellaiseksi. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ohjelmistokehitystä kohtaan.

Etsimme ihmisiä erilaisilla vahvuuksilla. Hallitset hyvin esimerkiksi seuraavia teknologioita:

Mobiilisovellusten teknologiat (iOS, Android, Windows Phone)
Backend-teknologiat (Linux, Java, Node.js, MySQL)
Selainteknologiat (HTML5, CSS, JavaScript, jQuery)
Hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti. Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (esim. ohjelmistotekniikasta tai tietojenkäsittelytieteistä) osoittaa, että saatat asiat loppuun.

Kerro meille, mitä osaat ja mistä olet kiinnostunut CV:n ja palkkatoiveen kera, viitteellä FI-05583. Rekrytoimme useita henkilöitä joustavalla aikataululla, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Hannu-Matias Nurmi, puh. +358 207 420 526.

Täytä hakemuksesi: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/93e36ce9f2f5