Eee PC ja sen webcam. [RATKAISTU]

Lukeminen kannattaa aina, on joku viisas sanonut. Lukemalla Asusin omia sivuja huomasin lopulta kuinka saan Eee 901:n sisäänrakennetun kameran käyttöön:

Näin se käy:
Katkaise bootti, kun virran kytkemisen jälkeen tulee harmaa Asusin logo pariksi sekunniksi näkyviin, painamalla F2 nappia. Toiselta välilehdeltä löydät valikon, jossa sallitaan tai kielletään muutamia laitteita, niiden joukossa myös kamera. Muuta + napilla kameran kohdalle “enabled” ja hyväksy valinta F10 napilla. Enterillä bootti jatkuu ja kone käynnistyy.

Muikku ohjelmalla tai Skypellä voit sitten nähdä, että kamera on nyt toiminnassa ja tekee tosi hyvää kuvaa. Kameran päälläolosta kertoo myös sen linssin vieressä pieni lamppu.

Samasta valikosta voi myös enabloida tai disabloida myös wlan ja bluetoot sovittimet. Eihän ole sopivaa, että radio kailottaa taivaalle mitä sattuu silloin kun sitä ei tarvita. Sitä paitsi, vaikka niiden teho ei olekaan kuin parisataa milliwattia yhteensä, se vaikuttaa akun riittävyyteen… valistunut arvaukseni on n. puoli tuntia.

==================