Elisa Santa Monica Career Kickstart - Tulevaisuuden tietoturva- ja tietoverkko-osaajia

Oletko juuri valmistumassa tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus, joka haluaa päästä toimimaan osana kehityksen kärjessä kulkevaa suomalaista tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja tarjoavaa kansainvälisesti toimivaa yritystä? Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi! Elisa Santa Monica Career Kickastart etsii tulevaisuuden osaajia – haussa muun muassa seuraaviin rooleihin henkilöitä: Solution Support, Technical Consultant, Architect, Solution Manager, Network Designer, NOC Specialist/Engineer, Production Manager ja Project Manager! Osana rekrytointiprosessia tulet saamaan kattavia koulutuksia ja näistä löydät lisätietoa ilmoituksesta.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaisia tulevaisuuden tietoturva- ja tietoverkko osaajia pääosin pääkaupunkiseudulle, mutta myös Elisa Santa Monican muille toimistoille ympäri Suomea!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Elisa Santa Monicalle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki rooleihin liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Etsimme Elisa Santa Monica Career Kickstartiin tulevaisuuden talentteja seuraaviin rooleihin: Solution Support, Technical Consultant, Architect, Solution Manager, Network Designer, NOC Specialist/Engineer, Production Manager ja Project Manager!

Pääset osaksi rautaisten ammattilaisten innostavaa tiimiä, jossa pääset takuuvarmasti kehittymään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi alansa johtavassa yrityksessä! Elisa Santa Monica kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja työskentelevät johtavien laitevalmistajien kanssa usein korkeimmalla mahdollisella partneritasolla.

Hakuprosessi koostuu haastatteluista, joiden perusteella valitsemme 12 henkilöä intensiivijaksolle 4-8.6.2018. Intensiivijakson aikana Elisa Santa Monican puolelta sinulle tullaan järjestämään seuraavat koulutukset: Kyberuhkiin varautuminen nykyaikaisilla torjunta ja hallintamekanismeilla, cloud fundamentals, ip ja lan verkkojen perusteet sekä yritysverkon tietoturva. Nämä koulutukset ovat sinulle maksuttomia ja intensiivijakson jälkeen tulet tekemään testin oppimistasi asioista. Kokonaisuuden perusteella Elisa Santa Monica tulee tarjoamaan vakituista tehtävää henkilöille, jotka ovat osoittaneet potentiaalia ottaen huomioon heidän taustansa ja toiveensa tehtävän sisällön tiimoilta. Tulet saamaan itsellesi mentorin, joka opastaa sinua työsi edetessä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ( esimerkiksi tietoliikenne, tietoturva tai tietotekniikka) voit viimeistellä opintojasi tai voit olla vastavalmistunut henkilö. Tärkeintä tehtävän kannalta on oma kiinnostus, into sekä kehittymishalu. Olet asenteeltasi avoin, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Heittäydyt mukaan uusiin tilanteisiin etkä kaihda haastaviakaan tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (AMK tai DI)
  • Avoin, innokas ja asiakaspalveluhenkinen asenne
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Myös kaikki osaaminen ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parista sekä erilaiset yleiset ja valmistajakohtaiset sertifioinnit nähdään eduksi!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: intensiivijakso 4.6.2018 – 8.6.2018, tämän jälkeen valittavat henkilöt aloittavat työt kokoaikaisesti 18.6.2018.

Työmäärä: kokoaikainen Kesto: vakituinen

Paikka: Pääkaupunkiseutu tai muut Suomen toimistot

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Hae tästä!: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/elisa-santa-monica-career-kickstart-tulevaisuuden-tietoturva-ja-tietoverkko-osaajia/15003911.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin keskittynyt asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networks on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 37 miljoonaa euroa ja palveluksessa on noin 75 henkilöä. Santa Monica Networks Oy kuuluu osaksi Elisaa.

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja. Elisalla on yli 6,2 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.