Energinen projektikoordinaattori kehityshankkeen loppuun saattamiseen, Helsinki, 6kk

Energinen projektikoordinaattori kehityshankkeen loppuun saattamiseen, Helsinki, 6kk

Etsimme kehitystyöstä kiinnostunutta itsenäistä projektikoordinaattoria asiakasyritykseemme OP-Palveluille Helsinkiin. Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli huolehtia kahden eri hankkeen loppuun saattamisesta. Työskentelet osana työvuorosuunnittelujärjestelmän uudistamishanketta sekä tietosuojahanketta. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta projektityöskentelystä ja aikaansaava asenne, sekä esiintymisvalmiutta, saatat olla etsimämme henkilö! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa nopealla aikataululla!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria Helsinkiin!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina OP-Palveluilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kahden eri hankkeen koordinoinnissa. Tehtäväsi on varmistaa, että työvuorosuunnitteluohjelmiston uudistamishanke sekä tietosuojahanke etenevät suunnitelman mukaisesti. Tulet toimimaan yhdessä projektipäällikön, arkkitehdin ja muiden sidosryhmien jäsenten kanssa. Tulet myös esittämään asioita eri johtoryhmille sekä kouluttamaan työntekijöitä uuden työvuorosuunnittelujärjestelmän käyttöönotossa, joten aiempi esiintymiskokemus luetaan eduksi. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta ja oppia lisää projektityöskentelystä!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tietosuojahankkeen koordinointi
  • Työvuorosuunnittelujärjestelmän uudistamiseen liittyvän hankkeen loppuun vienti

Näiden projektien lisäksi tulet osallistumaan myös muiden projektien avustaviin tehtäviin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta tai olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Sinulta löytyy myös jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä. Olet energinen ja arkailematon ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Et myöskään vierasta teknisiä asioita ja puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Sinulla on myös kyky huomioida sekä yksikön päällikön että työntekijöiden tarpeet työvuorosuunnittelussa ja olet aidosti kiinnostunut kehitystyöstä. Sinulla on myös valmius esittää asiasi ja kommunikoida vakuuttavasti.

Hae tehtävään, jos sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
  • Jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä
  • Energinen ja itsenäinen työote
  • Kiinnostusta kehitystyöhön
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Valmius esiintyä

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus työvuorosuunnittelusta, tietosuojaan liittyvistä asioista sekä työkokemus suurista organisaatiosta.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 8.1.2018

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: kesäkuun loppuun 2018, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan
hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OPn strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintojen laajentaminen on aloitettu terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta.

Ha täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/energinen-projektikoordinaattori-kehityshankkeen-loppuun-saattamiseen-helsinki-6kk/14998031