EPEL 6 on julkaistu, pakettivarasto *EL 6 -jakeluille

http://www.redhat.com/archives/epel-devel-list/2011-January/msg00090.html

Fedora-projektiin kuuluva EPEL 6 -pakettivarasto on julkaistu ja sen pakettien pitäisi toimia monissa RHEL 6 -sukuisissa jakeluissa.

[quote=“vpv, post:1, topic:1236”]http://www.redhat.com/archives/epel-devel-list/2011-January/msg00090.html

Fedora-projektiin kuuluva EPEL 6 -pakettivarasto on julkaistu ja sen pakettien pitäisi toimia monissa RHEL 6 -sukuisissa jakeluissa.[/quote]

RHEL 6 sukuisia ei kauheasti ole vielä liikenteessä, Centosia ja Sf linuxia odotellessa ;D


Eero

Mainiota. Centos 6 kun vaan vielä tulee uunista ulos. EL6-tyyppiseen alustaa pääsee jo tutustumaan Scientific Linuxin tänään julkaistulla beta-versiolla. Centosista ei ole edes alphaa tarjolla, ja aikatauluja taitaa sotkea vielä RHEL 5.6 -julkaisukin.
Centos pyrkii siihen että kaikki Redhat-viittaukset on varmasti poistettu, Scientific ainakaan alpha-versiossa ei tuntunut niitä juuri piilottelevan. Onkohan tähän jollain järkevää selitystä?

[quote=“tekki, post:3, topic:1236”]Mainiota. Centos 6 kun vaan vielä tulee uunista ulos. EL6-tyyppiseen alustaa pääsee jo tutustumaan Scientific Linuxin tänään julkaistulla beta-versiolla. Centosista ei ole edes alphaa tarjolla, ja aikatauluja taitaa sotkea vielä RHEL 5.6 -julkaisukin.
Centos pyrkii siihen että kaikki Redhat-viittaukset on varmasti poistettu, Scientific ainakaan alpha-versiossa ei tuntunut niitä juuri piilottelevan. Onkohan tähän jollain järkevää selitystä?[/quote]

Onhan se rebrandays iso urakka, eli ei onnistu hetkessä.


Eero

[quote=“eero, post:4, topic:1236”]Onhan se rebrandays iso urakka, eli ei onnistu hetkessä.


Eero[/quote]

On toki, mutta ihmettelen miksei Scientific panosta siihen juurikaan. Centosin olen ymmärtänyt elävän “Redhatin pelossa” ellei kaikkia RHEL-viittauksia ole poistettu, ja siksi ollaan tuossa asiassa tarkkana. Redhatillahan ei ole mitään Centosia vastaan, kunhan Centos on vain joka kohdasta nimeltään Centos. Mistähän moinen löysäotteisuus Scientificillä, eikö sitä kovistella? Ei kai eurooppalainen tutkimuslaitos ole mitenkään amerikkalaisen ohjelmistotalon erityissuojattina?

[quote=“tekki, post:5, topic:1236”][quote author=eero link=topic=1564.msg7405#msg7405 date=1295716598]

Onhan se rebrandays iso urakka, eli ei onnistu hetkessä.


Eero
[/quote]

On toki, mutta ihmettelen miksei Scientific panosta siihen juurikaan. Centosin olen ymmärtänyt elävän “Redhatin pelossa” ellei kaikkia RHEL-viittauksia ole poistettu, ja siksi ollaan tuossa asiassa tarkkana. Redhatillahan ei ole mitään Centosia vastaan, kunhan Centos on vain joka kohdasta nimeltään Centos. Mistähän moinen löysäotteisuus Scientificillä, eikö sitä kovistella? Ei kai eurooppalainen tutkimuslaitos ole mitenkään amerikkalaisen ohjelmistotalon erityissuojattina?[/quote]

Centos on iso tekijä, sf ei.

Kyllähän se finalista on varmaan poistettu. siinä vaan on duunia etsiä ne logot ja brandaykset ja poistaa.


Eero

Vähän tilannetietoa Centos 6:sta. http://www.oneopensource.it/03/02/2011/centos-6-interview-with-karanbir-singh/
Ei tunnu olevan yhtään “parasta” paikkaa mistä seurata missä mennään, julkaisuajankohdan speksailu on levinnyt usealle foorumille.
Tilanne lyhyesti: ensin pienempi päivitys 5.6 uunista ulos, sen jälkeen keskitytään uuteen numero kuuteen.
Uusi serverirautakin odottaa tyhjänpanttina julkaisua :-\ Odottavan aika on pitkä.

[quote=“tekki, post:7, topic:1236”]Vähän tilannetietoa Centos 6:sta. http://www.oneopensource.it/03/02/2011/centos-6-interview-with-karanbir-singh/
Ei tunnu olevan yhtään “parasta” paikkaa mistä seurata missä mennään, julkaisuajankohdan speksailu on levinnyt usealle foorumille.
Tilanne lyhyesti: ensin pienempi päivitys 5.6 uunista ulos, sen jälkeen keskitytään uuteen numero kuuteen.
Uusi serverirautakin odottaa tyhjänpanttina julkaisua :-\ Odottavan aika on pitkä.[/quote]

rhelistähän voi downgradettaa centokseen :slight_smile:


Eero